До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 легких модних трюків, які слід спробувати цього літа

Літо — чудова пора року, але буває непросто оновити сезонний гардероб, не обтяжуючи гаманець зайвими витратами. На щастя, є безліч способів освіжити вже наявний одяг і створити стильні літні образи. Іноді достатньо лише поглянути на улюблені речі під новим кутом.

Замість того, щоб одразу бігти за новинками, загляньте глибше у свою шафу. Кожна річ там – це вибір, зроблений вами раніше. Можливо, за певною сукнею чи блузкою стоїть цікава історія або приємні спогади? Навіть якщо ці речі трохи набридли, їх можна легко трансформувати за допомогою цікавих поєднань та аксесуарів.

Наприклад, можна дістати з полиці занедбані кросівки. Спробуйте замінити шнурівки на яскраві або текстуровані, як зробили на показі Miu Miu весна-літо 2024. Це додасть їм нового вигляду та дозволить поєднувати їх із легкими сукнями чи спідницями. Також зверніть увагу на човники. Ця модель взуття стала одним із трендів цього сезону і чудово пасуватиме до багатьох літніх суконь та спідниць. Лофери, балетки та Мері Джейн також стануть чудовим вибором для спекотних днів.

В сезоні весна-літо 2024 дизайнери активно використовували білий колір. Любите романтику? Тоді вам ідеально підійдуть повітряні сукні з органзи та газару, подібні до моделей Prada. Шукаєте чогось більш автентичного? Зверніть увагу на оновлену вишивку, яку представили Chopova Lowena та Chloé. А шанувальникам мінімалізму припадуть до душі легкі сукні з попліну, що стали центральною темою колекції 16Arlington.

Якщо сукні — не ваш улюблений елемент гардероба, то цього літа спортивний стиль також на піку популярності. Поєднайте яскраві шорти, вінтажні футбольні футболки та ретро-кросівки. Можете створити яскравий total look або розбавити цей комплект іншими базовими речами з вашої шафи.

Не бійтеся експериментувати. Спробуйте поєднати довгу спідницю з коротким топом або навпаки. Легка шовкова хустка може стати стильним поясом або навіть топом. Головне — не боятися порушувати звичні правила та підходити до свого гардеробу креативно. Трохи фантазії та уваги до деталей допоможуть вам створити безліч стильних літніх образів, не витрачаючи зайвих коштів.

Реклама

1. Освойте спортивний стиль

Поєднуйте елементи спортивного одягу з повсякденним вбранням.

Dries Van Noten весна-літо 2024
Dries Van Noten весна-літо 2024

2. Пограйтеся зі шнурівками

Замінить звичайні шнурівки на яскраві або текстуровані.

Miu Miu весна-літо 2024
Miu Miu весна-літо 2024

KILTER
KILTER

3. Знайдіть альтернативу сандалям

Зверніть увагу на човники, лофери, балетки чи Мері Джейн.

Loewe весна-літо 2024
Loewe весна-літо 2024

4. Відмовтеся від принтованих довгих суконь на користь білих

Білі сукні — головний тренд цього літа.

16Arlington весна-літо 2024
16Arlington весна-літо 2024

5. Спробуйте бохо-стиль

Легкі тканини, романтичні деталі та вільний крій — все це про актуальний бохо-шик.

Gabriela Hearst весна-літо 2024
Gabriela Hearst весна-літо 2024

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.