До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шорти + лофери — наймиліша комбінація цього літа

Літо несе із собою самобутній стиль, де переважають лофери з шортами. Ця комбінація поєднує в собі літню легкість і трохи офіційності дві характеристики, які модниці обожнюють цього сезону. Лофери — найбільше відображення моди поточного літа, оскільки з ними відкривається ціла низка можливостей для створення особливого образу. Їхня традиційна сутність є синонімом елегантності, що дозволяє лоферам перетворити будь-який одяг із базового на майстерний. Це сталося і з шортами. Vogue.ua зібрав 6 модних ідей поєднання лоферів і шортів для будь-якої нагоди.

Gucci
Gucci

Реклама

Щоб зробити шорти та лофери відповідними для офісного дрескоду, Guccі пропонують додати обʼємний блейзер. Незважаючи на те, що він має офіційне значення, блейзер покликаний перетворити повсякденний образ на витончений.

Prada
Prada

Цього літа, за твердженням Prada, варто зробити ставку на більш вільні шорти, наприклад, зі складками та нейтральних тонів. Таким чином бренд перевів шорти на більш комфортний рівень, придатний для літа, — з лоферами та напівпрозорою накидкою.

Loewe
Loewe

Ще одним чинником, про який слід пам’ятати, є тканина шортів, оскільки вона може додати елегантності. Для особливих нагод уникайте джинсової тканини та віддавайте перевагу більш елегантному та розкішному текстилю, наприклад, шкірі.

Зі шкарпетками і класичною сорочкою

Один із найважливіших аспектів для вибору шортів — правильний фасон, який дозволить вишуканості бути на нашому боці. Іншим аспектом, який слід взяти до уваги, є додатковий одяг. Класична сорочка на ґудзиках, наприклад, є легкою альтернативою, яка забезпечує елегантні рішення. Вишенькою на торті стануть лофери, які в поєднанні зі шкарпетками нададуть образові цікавий штрих.

Бермуди та авангардна сорочка

Щоб не залишати осторонь модні тренди поточного літа, пропонуємо зробити вибір у бік шортів-бермуд із найбажанішим принтом — леопардовим. Завершення образу ефектною блузою та сміливими лоферами гарантує успіх.

Трикотажний комплект

Трикотажний комплект, що складається з шортів та жилета, також слід поєднувати з лоферами, а яскравий акцент допоможе внести яскрава мінісумка.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.