До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 модних ідей стилізації мініспідниці

Головний тренд серед спідниць цього літа моделі довжини міні. Вуличний стиль залишається невичерпним джерелом ідей для шанувальниць індустрії моди в пошуках натхнення. Тож не дивно, що streetstyle-зірки вже придумали безліч способів носити мініспідницю. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць під час останніх Тижнів моди.

Асиметричний топ + мініспідниця + балетки

Трендові балетки в поєднанні з жаккардовою мініспідницею та асиметричним топом — це ідеальний образ для прогулянок містом без шкоди для комфорту.

Реклама

Мініспідниця-кілт + блейзер + лофери

Тренд на офісний стиль поза офісом знайшов своє відображення в місті — через поєднання мініспідниці з блейзером і лоферами. Щоб урізноманітнити образ, рекомендуємо зробити ставку на спідниці з шотландським візерунком, які можна знайти в колекціях Chopova Lowena.

Біла сорочка + чорна мініспідниця + кеди

Це найпростіша комбінація, але вона працює щоразу, і її надзвичайно легко відтворити. Для цього потрібна лише біла сорочка, улюблена спідниця довжини міні та актуальні кеди, як-от Adidas Samba.

Трикотажний топ + джинсова мініспідниця + золоті прикраси

Цього року денім всюди, тому не дивно, що він присутній і на мініспідницях. Римуйте такі з трикотажним топом в рубчик та примітними золотими сережками, браслетами й намистами. Такий образ — ідеальне поєднання для сонячних днів.

Чорна майка + чорна мініспідниця + яскраве взуття

Майка — це те, що обов'язково потрібно мати в гардеробі влітку. Дотримуючись останньої тенденції знаменитостей, "теорії неправильного взуття", додайте до образу пару барвистого взуття, наприклад яскраво-зелених босоніжок із завʼязками.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.