До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити білу майку цього літа

На думку дизайнерів, біла майка — одна з найпрактичніших речей сезону. Цього літа вона отримала нову популярність — не без допомоги таких брендів, як Bottega Veneta, Coperni та Dion Lee. Тож не дивно, що зірки вуличної моди взялися до її стилізації ще завзятіше. Vogue.ua зібрав найефектніші виходи модниць та з'ясував, з чим носити базову майку влітку 2023 року.

Реклама

З карго

Штани карго залишають за собою перші позиції у списках найгарячіших тенденцій уже кілька сезонів поспіль. Цього літа варто римувати їх саме з простою білою майкою: швидкий, стильний та елегантний образ гарантовано. Радимо також додати гостроносе взуття металізованих відтінків та протисонцеві окуляри, обов'язковий літній елемент.

З мідіспідницею

Довжина міді зараз переживає свою епоху Ренесансу. Зробіть ставку на поєднання білої майки з мідіспідницею. У хід ідуть різноманітні моделі: від срібних асиметричних до прикрашених тваринним візерунком. Яскраві аксесуари, як-от сумки та сабо, зроблять образ ще більш ефектним.

З костюмними штанами

Костюмні штани не полишають жіночий гардероб навіть у літній період. Streetstyle-зірки пропонують комбінувати їх із білою майкою з горловиною галтер або моделями, прикрашеними логотипом відомих брендів. Аксесуари варто залишити мінімалістичними, як, наприклад, білі босоніжки або молочні туфлі-човники.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.