До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балетки з ремінцями — зіркове взуття цього літа

Судячи зі збільшення кількості пошукових запитів на платформі Stylight на +167%, балетки з ремінцями підкорили серця модниць цього літа. Майже рік, як це суперечливе взуття повернулось у гардероби streetstyle-зірок, і нарешті воно на піку популярності. Ми бачили різні варіації черевичків у стилі балерин, зокрема з шовку, шкіри, зі стразами або в сітку, але найбільше уваги цього сезону дісталося балеткам з ремінцями. Про це свідчать streetstyle-образи зірок — від Ельзи Госк то Кеті Голмс.

Ельза Госк
Ельза Госк

Реклама

Завдяки зростанню попиту на балетки з ремінцями, у пошукових запитах гугла лідирують пари Miu Miu та Alaïa. Зараз балетки з ремінцями очолюють рейтинг модного взуття за версію знаменитостей, які носять їх усюди. Амелія Грей Гемлін міксує балетки Miu Miu зі спортивним одягом, Ельза Госк вибирає ультрашикарну версію балеток з тонкими ремінцями у парі з платтям-бюстьє, а Кеті Голмс носить шкіряні балетки з довгою спідницею і джемпером. Ми зібрали для вас найкращі приклади, як модно носити балетки.

<b>Балетки з ремінцями</b>

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.