До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 модних формул для стильних літніх образів

Під час Тижня високої моди базові образи виділялися як на подіумі, так і поза ним. Замість фантастичної сукні, Valentino відкрили свій показ у Château de Chantilly білою сорочкою на ґудзиках і джинсами у вінтажному стилі, майстерно виготовленими з тисяч мікрокристалів. "Уся справа в тому, щоб приховати зусилля, яких вимагає досягнення простоти", — розповів Vogue П’єрпаоло Піччолі про свій підхід до одягу прийдешнього сезону.

Кайя Гербер на показі Valentino Haute Couture, осінь-зима 2023/2024
Кайя Гербер на показі Valentino Haute Couture, осінь-зима 2023/2024

Реклама

Те саме можна сказати і про найкращі зразки вуличного стилю в Парижі: усі вони легко повторюються. Головне — переконатися, що кожен предмет має потрібну дозу невимушеності, і урізноманітнити класичні образи за допомогою продуманих аксесуарів, як-от босоніжки на підборах, золотий годинник або сережки-кільця. Vogue.ua зібрав п’ять простих стилістичних формул, які можна відтворити зараз.

Панама + джинсова спідниця + взуття на платформі

Базовий образ, що складається з простої футболки, джинсової мідіспідниці та зручних босоніжок на платформі, ідеально підійде для розслаблених прогулянок містом. Обовʼязковим атрибутом цього вбрання має стати панама.

Смугаста сорочка + широкі джинси + сережки-кільця

Смугастий принт — один з найтрендовіших візерунків цього сезону. Поєднуйте позачасові сорочки в смужку з широкими джинсами та примітними, але мінімалістичними сережками-кільцями.

Біла сорочка + мішкуваті джинси + босоніжки на підборах

Класична біла сорочка, обʼємні джинси та елегантні босоніжки з тонкими ремінцями — улюблене вбрання багатьох французок. Простота та універсальність, комфорт та позачасовість, шик та практичність: цього літа зробіть ставку саме на таке поєднання.

Топ + карго + протисонцеві окуляри

Штани карго впевнено утримують лідерську позицію в переліку головних трендів сезону. Влітку модниці обігрують їх стильним топом без рукавів, фігурними сумками, улюбленими кросівками та, звісно, модними протисонцевими окулярами.

Майка + прямі джинси + масивні босоніжки

Коли немає часу вигадувати образ, а комфорт та практичність стоять у пріоритеті, вибирайте ансамбль, що складається з простої білої майки, прямих джинсів з темного деніму та вічно актуальних Birkenstock.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.