До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як ефектно носити квіти цього літа

Квіткові принти та аплікації стали головними героями вуличного стилю під час останніх Тижнів моди. Звісно, таке декорування — не новинка модної індустрії, та цього літа воно прикрасило все: мереживо, "голі" сукні та спідниці, а також різноманітні костюми та бавовняні комплекти. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та з'ясував, як модно та ефектно носити квіти цього сезону.

Мереживні сукні

Ажурне мереживо, особливо популярне в максісукнях, прикрасилося квітами. Тонкі ажурні плаття якнайкраще підійдуть для літніх прогулянок, а в пару до них варто обрати яскраві туфлі з гострим носком або ультратрендові мʼякі масивні сандалі.

Реклама

Прозорі тканини

Квіткові аплікації на "голих" сукнях та спідницях ідеально контрастують з делікатною тканиною. Надихнутися на сміливу стилізацію радимо образами інфлюєнсерки Каролін Даур.

Комплекти

Елегантні костюми, що складаються з жакета та класичних штанів, чи бавовняні ансамблі з сорочкою вільного крою? Незалежно від вибору модниці одностайні: вони також мають бути прикрашені квітами — вишивкою, принтом чи аплікаціями.

Бавовняні сукні

Звісно, неможливо пройти повз найнеобхіднішого елементу цього літа — бавовняної сукні. МІні чи максі, А-силуету чи такі, що повторюють вигини тіла, — головна увага буде прикута до візерунка, що прикрашає сукню. До неї варто додати контрасті аксесуари.

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.