До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 10 способів носити білий total look цієї осені

Як найкраще відзначити перехід від літа до осені? Повністю білим вбранням. Саме так вирішили streetstyle-зірки: відвідувачки модних показів висловлюють свою підтримку цьому монохромному образу приталеними білими жилетами і балетками, структурованими жакетами, тренчами і мінісукнями.

В останні швидкоплинні миті літа білі сукні є незамінним елементом гардероба. Вибирайте модель мінідовжини для найспекотніших днів або в’язане максі, коли прийде прохолода. Тренчі не дарма є класикою — цього сезону особливої уваги варті обʼємні моделі. Доповнити монохромний образ є сенс ультрамодними туфлями з гострим носком чи балетками. Vogue.ua зібрав 10 модних формул, щоб опанувати білий total-look цієї осені.

Реклама

Жилет + широкі штани

Це доведений факт — жилет продовжує панувати у вуличному стилі. Наслідуйте приклад streetstyle-зірок та римуйте його з широкими штанами в тон. Туфлі Мері Джейн на підборах піднімають повністю біле вбрання на нову висоту, а мінімалістична сумка допоможе розставити акценти.

Мінісукня + мюлі

В останні теплі дні візьміть приклад з цієї модниці та вибирайте білу мінісукню. І додайте належні аксесуари: металізовану сумку, протисонцеві окуляри та вишукані прикраси.

Светр + сорочка

Осінь — сезон багатошаровості, а найбільш затишний та шикарний елемент подібних образів — мохеровий светр. Одягніть його поверх класичної сорочки і бермудів. Доповнити образ допоможуть чорні лофери.

Сорочка + максіспідниця

Іноді головне — це базові речі. А що є більш універсальним, ніж проста біла сорочка? Створіть класичний образ за допомогою білої джинсової максіспідниці та кросівок. Доповніть вбрання кремовою сумкою та срібними сережками.

Тренч + босоніжки танга

З усіх різновидів верхнього одягу у формулі позачасового образу головна роль належить тренчу. Полегшена версія, яка підходить для кінця літа, є найвигіднішим вибором. Хай решта деталей будуть мінімалістичними — прості штани та босоніжки танга.

Трикотажна максісукня + туфлі з гострим носком

Трикотажна максісукня залишається привабливою позицією в гардеробі незалежно від сезону. Цієї осені римуйте її з мінісумкою, туфлями-човниками з гострим носком і ефектними прикрасами. Результат? Універсальний образ, який чудово підходить для осені.

Сукня-сорочка + балетки

Базова біла сукня-сорочка є основним елементом гардероба прийдешнього сезону. Цієї осені одягайте її під оверсайз-бомбер, поєднуючи літо й осінь в одному образі. Доповніть вбрання замшевими балетками і шикарною сумкою.

Обʼємний тренч + вʼєтнамки

Додайте до обʼємного тренча і розкішних шкіряних штанів пару модних в'єтнамок. Щоб поєднати все разом, оберіть сумку кольору слонової кістки.

Джинси + сумка з рафії

Змішуйте сезони за допомогою широких білих джинсів, легкої водолазки та структурованого блейзера. Човники з гострим носком миттєво зроблять образ витонченим, а сумка з рафії додасть літньої легкості.

Багатошаровість + кросівки

Затишний светр із круглим вирізом якнайкраще римуватиметься з плісированими штанами і парою шикарних міських кросівок.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.