До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 мінімалістичних сумок, які можна додати до своєї колекції

У гонитві за ідеальною сумкою на щодень, яка поєднує в собі практичність і витончений дизайн, легко втратити розум. Адже реальність полягає в тому, що дівчині потрібно носити з собою значно більше, ніж блиск для губ і кредитну картку. Крім того, універсальний аксесуар має пасувати до всього одягу в гардеробі. Нижче ми зібрали 10 найкращих мінімалістичних сумок, які, беззаперечно, поєднують у собі всі необхідні якості, аби стати вашим вірним союзником у повсякденному житті.

The Row

Реклама

Культова марка The Row, яку люблять Гейлі Бібер і Дженніфер Лоуренс, майстерно створює сумки, які пасують до всього. Виготовлений в Італії з м’якої зернистої шкіри, цей аксесуар можна використовувати як ручний клатч, так і носити з ручкою. Ця стильна сумка-тоут точно потрапляє до списку аксесуарів, які ідеально підходять на щодень і на будь-який випадок.

Rejina Pyo

Сумка Lea від лондонського бренду Rejina Pyo — це стильний та місткий клатч для тих, хто часто мотається містом, вирішуючи безліч справ протягом дня. Сумка Lea, виготовлена з м’якої телячої шкіри й має просту золотисту фурнітуру та мінімалістичний дизайн.

Camilla and Marc

Австралійський бренд Camilla and Marc створив витончений і просторий силует для сумки Como. В ній є внутрішня кишеня, багато місця всередині та відділи. Така зручність робить цей аксесуар гожим для всього: від дня в офісі до поїздки за кордон — із місцем для ноутбука. Сумка представлена у чотирьох нейтральних кольорах, тому можна з упевненістю сказати, що Como підійде для всього.

Coach

Клатч Tabby — це аксесуар, що поєднує в собі мінімалізм та гламур. У цій простій сумочці з центральним елементом, який є легендарною фурнітурою Coach у золотому кольорі та ремінцем-ланцюгом, ви знайдете не лише ідеальний простір для всіх речей, які потрібно брати на вечірнє побачення, але й це незамінний аксесуар, який підкреслить ваш офісний образ.

Sunnei

Обтічна сумка-тоут від перспективного італійського лейбла Sunnei з принтом логотипа настільки простора та функціональна, що може стати вашою улюбленою сумкою усіх часів.

Ferragamo

Нехай невеликі розміри сумки Geometric не вводять вас в оману. Силует цього виробу в поєднанні з його розміром роблять його універсальним солдатом на щодень.

Staud

Як випливає з назви, сумка Staud Moon має винятковий округлий силует. Ідеальне поєднання стилю бохо та вишуканої структури робить цей аксесуар універсальним.

Maison Margiela

Вона смілива й елегантна. Її різкі лінії та матове покриття додадуть спокусливості будь-якому образу. Словом, це бездоганна сумка.

Ganni

Якщо тоути чи клатчі не пасують до вашого гардероба, придбайте сумку через плече. Це практично, стильно і поєднується абсолютно з усім.

Charles and Keith

Представляючи цю сумку, бренд Charles and Keith підкреслив її універсальність та практичність: "Вона для жінки, яка носить своє життя в сумці".

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.