До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші бермуди цього літа

Хочемо ми цього чи ні, але шорти-бермуди повертаються. Мода невпинно розвивається, і, безумовно, безґендерна концепція диктує правила гри: модні колекції в усьому світі демонструють сміливі ансамблі, в яких маскулінний крій бермудів поєднується з жакетами та сорочками великого розміру — для створення стильних образів. Ми впевнено можемо сказати, що бермуди є речниками цієї революції, ставши маніфестом свободи та індивідуальності, руйнуючи бар'єри та прославляючи автентичність. Але історія створення бермудів набагато довша, ніж ми можемо собі уявити.

Реклама

Спочатку задумані як предмет чоловічого одягу, шорти-бермуди стали символом революції ще в 1950-х роках, кинувши виклик традиційному стереотипу про жіночность. Жінки шукали практичну й елегантну альтернативу класичним спідницям та сукням, і саме завдяки іконам стилю, як-от Одрі Гепберн, шорти-бермуди завоювали серця жінок, які хотіли виразити себе. Універсальність, безперечно, є однією з сильних сторін, що робить бермуди такими непереборними, стаючи відмінним елементом як для повсякденного стилю, так і для офіційних та елегантних виходів. Ми зібрали 7 модних бермудів цього літа, спостерігаючи за знаменитостями та іконами стилю.

Хуліганські бермуди

Гейлі Бібер радує нас ідеальним вбранням для спекотних літніх днів у місті. Цього сезону вона вибирає бермуди з необробленими краями, які надають навіть простому та практичному одягу нотки оригінальності, — особливо якщо поєднати їх з більш романтичним коротким топом і чорними сандаліями в рибальському стилі.

Костюмні бермуди

Інфлюенсерка Крістінна Куан на Тижні моди в Парижі вибрала образ Miu Miu, що складався з костюмних бермудів і укороченого блейзера, зручних джинсових кросівок і мінітопу, щоб урівноважити формальний крій костюма. Нам подобається такий мікс стилей, пропонуємо і вам спробувати.

Джорти

Джорти продовжують підкорювати серця знаменитостей, дозволяючи створити практичний і оригінальний образ навіть для того, щоб спуститися за освіжаючим морозивом. Джіджі носить джинсові бермуди та сорочки у смужку в поєднанні з найпопулярнішими наразі кросівками — Adidas Samba. Щоб захистити себе від сонячних променів або просто додати модний аксесуар, вона носить бейсболку з деніму, яка повторює джинсову тканину джортів.

Бермуди з легкої тканини

Бермуди з легкої тканини, наприклад, з льону або бавовни, є ідеальним вибором у спекотну погоду. Широкі шорти-бермуди з чистого льону, збагачені дрібними та добре опрацьованими швейними деталями, як-от центральна складка та підворот внизу, роблять цей одяг свіжим та вишуканим вибором. Для зручності в них є еластичний пояс і місткі передні кишені. Носити їх краще за все із сорочкою з такого самого матеріалу. Ви можете повністю застібнути її або залишати розстебнутою, поєднуючи з білою майкою.

Білі бермуди

Білі бермуди — завжди вдале рішення. Про це свідчить стиль Белли Гадід, яка носить у цьому сезоні мішкуваті бермуди з бажаними (і майже недосяжними) чоботами з квадратним носом Fidan Novruzova.

М'які бермуди

Гардероб актриси Дженніфер Лоуренс є еталоном стилю. Цього сезону вона робить ставку на розслаблені та м’які бермуди, дуже чоловічі та плавні, у поєднанні з сорчокою вільного фасону і балетками, символом жіночності й елегантності.

Елегантні бермуди

Хто сказав, що бермуди носять тільки із сандаліями або кросівками? Акімото Козуе доводить нам, що це зовсім не так, одягаючи елегантний і вишуканий чорний костюм Givenchy, що складається з бермудів і жакета, з туфлями на підборах Malone Souliers. Доповнювати образ пропонуємо мінісумкою з білої шкіри через плече.

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.