До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які білі чоботи вибирають модниці цього сезону

Білі чоботи — зірковий тренд сезону осінь-зима 2023/2024. Судячи з образів, помічених на вулицях модних столиць, це суперечливе взуття посяде перші рядки вішлистів багатьох модниць. Незважаючи на свій нейтральний колір, білі чоботи вимагають особливої ​​уваги до всього образу. Незалежно від того, вибираєте ви модель до колін у стилі Y2K, ботильйони з графічними лініями чи навіть варіації з коштовностями, існує багато способів інтерпретувати тренд. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-зірок та розібрався, як ефектно носити білі чоботи прийдешнього сезону.

Мінімалістичні білі ботильйони

Низька модель із чіткими лініями та ретроестетикою — простий спосіб мудро вписати тенденцію у свій гардероб. Вибирайте взуття з квадратним або закругленим носком.

Реклама

Білі чоботи до коліна

Із сукнею, спідницею чи джинсами — білі чоботи до коліна залишаються однією з безперечних цінностей осені. Особливу увагу радимо звернути на моделі в стилі 2000-х, як у Balenciaga чи Manu Atelier, витончено прикрашені золотою пряжкою.

Білі чоботи з фігурними деталями

Несподівані деталі, футуристична естетика та максимальна висота — саме такі чоботи можуть стати в нагоді у новому осінньо-зимовому сезоні.

Білі ботильйони, прикрашені камінчиками

Вони ідеально підходять як для покращення повсякденного образу, так і для вечірнього вбрання. Як і Софія Роу, радимо вибирати білі ботильйони, прикрашені блискучими каменями.

Білі чоботи + шкіряний костюм

Бездоганні чоботи висотою до коліна з грайливими складками — ідеальний модний варіант для поєднання зі шкіряною мідіспідницею. Вибирайте позачасовий шкіряний ансамбль, а декілька ременів і пара білих чобіт допоможуть зіграти на контрастах.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.