До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найтрендовіші протисонцеві окуляри сезону весна-літо 2023

Довгоочікувана весна нарешті прийшла, і денне світло стає все потужнішим, а отже протисонцеві окуляри мають бути вашою наступною інвестицією. У сезоні весна-літо 2023 дизайнери представили унікальні кольори, форми і фактури. Vogue.ua визначив наймодніші моделі, які варто спробувати цього сезону.

Дзеркальні

Дзеркальні протисонцеві окуляри вперше з'явились на модній арені в 1930-х роках. Мета дизайнерів тоді полягала в тому, щоб створити модель, яка б мінімізувала потрапляння ультрафіолетових променів безпосередньо в очі. Зараз, майже 100 років по тому, ця тенденція все ще процвітає. І хоча історія моди, можливо, не відома тим, хто надає пріоритет здоров’ю, дзеркальні протисонцеві окуляри демонструють ідеальне поєднання функціональності та стилю.

Реклама

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Saint Laurent
Saint Laurent

Мінімал

Зробіть свій образ більш зухвалим за допомогою класичної пари повністю чорних протисонцевих окулярів. Вони вимагають мінімальних стилістичних зусиль та пасуватимуть до більшості речей, а прямокутний силует оправи допоможе створити більш легкий вигляд, як це можна було побачити на шоу Dolce&Gabbana.

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Tom Ford
Tom Ford

Барвисті

У той час як весняний гардероб здебільшого складають речі нейтральних кольорів, винятком часто є саме окуляри. Зверніть увагу на яскраві відтінки та круглі оправи, які піднесуть настрій у будь-який день. Крім того, така пара додасть контрасту в образ.

Marni
Marni

Versace
Versace

Білі

Окуляри в білій оправі — це вічна інвестиція, оскільки з ними ви зможете носити майже будь-що. А монохромний образ із чорними лінзами завжди буде надійним вибором. Радимо звернутися до колекцій Dior та Lanvin.

Dior
Dior

Lanvin
Lanvin

Коричневі лінзи

Кольорові лінзи — простий спосіб підбадьорити будь-який одяг, а протисонцеві окуляри з коричневими відтінками нагадують ті, що завжди зʼявлялися на головних героях детективів 1970-х років. Крім того, лінзи натурального засмаглого кольору додають обличчю тепла та сяйва.

Isabel Marant
Isabel Marant

Max Mara
Max Mara

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.