До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Туфлі з гострим носком — найбажаніше взуття сезону осінь-зима 2023/2024

Хоча мода стрімко змінюється, а тенденції зазвичай швидкоплинні, у цьому вихорі трендів можна знайти речі, які не підвладні часу: бежеві тренчі та пальта, класичні костюмні штани і "офісні" сорочки. Серед взуттєвих позачасових трендів насамперед варто виділити моделі з гострим носком: вони не втрачали своєї актуальності ні в період повсюдного захоплення взуттям із квадратним носком, ні тепер, коли стрічку інстаграму та вулиці модних столиць захопили балетки. Туфлі з гострим носком — справжній must-have, адже вони вміло подовжують силует і роблять його витонченим. Vogue.ua зібрав найкрасивіші пари сезону осінь-зима 2023/2024.

Acne Studios
Acne Studios

Реклама

AGL
AGL

Класичні моделі чорного кольору прийдешнього сезону переосмислюються та доповнюються новими стильними елементами. Acne Studios прикрасили свої мюлі деталями, що відсилають до жіночих корсетів. AGL у колаборації з моделлю Крістен Макменамі представили нову лімітовану лінійку, що складається з 8 моделей. У ній можна помітити туфлі на підборах kitten heels зі срібним носком, що допоможе поставити ефектний акцент в будь-якому образі. За гостроносими туфлями зі скошеним підбором варто звернутися до Ludovic de Saint Sernin.

Vivetta
Vivetta

Ludovic de Saint Sernin
Ludovic de Saint Sernin

Актуальними залишаються і взуття на високих підборах, і моделі kitten heels. Ледь помітний та надзвичайно практичний мікропідбор тріумфально повернувся на модну арену. Він поєднав у собі красу та зручність. Особливу увагу рекомендуємо звернути на туфлі-слінгбеки, як у Miu Miu. А от Prada зробили ставку на взуття з орігамі: завдяки оригінальному дизайну, який підкорює з першого погляду, ці нові туфлі стануть найбажанішим взуттям прийдешньої осені.

Prada
Prada

Miu Miu
Miu Miu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.