До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Паралімпійська спортсменка на обкладинці Vogue Італія

Обкладинку нового номера Vogue Italia прикрасила паралімпійська спортсменка Вероніка Йоко Плебані. Напис на обкладинці 'CONFIDENCE' означає впевненість.

Модель: Veronica Yoko Plebani @visionstreetcasting; Глава редакційного контенту: @FranRagazzi; Vogue Global Creative Director: @JuanCP; фото @chogiseok; стиль @VanessaReidOfficial; Проджект-менеджер: @BoKellySuh; Зачіски @OlivierSchawalder@bryantartists; Макіяж @CecileParavina@bryantartists; Декорації @JulMunSet; Виробництво @Kitten_Production.

У 2011 Вероніка перехворіла на бактеріальний менінгіт, унаслідок чого на її тілі й обличчі залишилися численні шрами. Хвороба була агресивною й розвивалася стрімко, тож лікарі були змушені ампутувати дівчині фаланги на пальцях рук і ніг.

Реклама

Всього п’ять років по тому вона захопилася тріатлоном, який поєднує їзду на велосипеді, біг і плавання, а минулого року стала бронзовою призеркою Паралімпійських ігор у Токіо. Вероніці 25, вона захоплюється сноуборд-кросом, параканое і паратріатлоном. На Паралімпіаді в Токіо вона виграла "бронзу" в паратріатлоні.

Спортсменка активно підтримує рух, спрямований на прийняття свого тіла.

"Люди завжди думають, що треба багато мужності, щоб показати себе, якщо ваше тіло не відповідає загальноприйнятим вимогам, але для мене це нормально, — каже Вероніка, яку зняв Чо Гі-Сеок. — Я завжди думала про своє тіло як про інструмент, який дає мені змогу щось робити, а не як про щось обмежувальне. Насправді я робила надзвичайні речі після того, як моє тіло зазнало трансформації, тож ненависті до нього я не ніколи мала".

Номер виходить друком 5 січня.

Нагадаємо, героями соціального проєкту Vogue UA "Без обмежень" стали українські спортсмени, призери та чемпіони Паралімпіади в Токіо. Інтерв’ю з героями можна прочитати тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.