До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бейонсе на обкладинках Vogue

4 вересня день народження святкує одна з найвідоміших жінок планети – Бейонсе. Вона вже давно не є просто співачкою. За допомогою своєї музики Бейонсе говорить про важливі речі – від проблем в сім'ї до прав і свобод темношкірого населення в США. Окремою пристрастю артистки є мода – вона не тільки активно співпрацює з модними дизайнерами в роботі над сценічними костюмами, а й розвиває власний бренд Ivy. Також за час кар'єри вона не раз прикрашала обкладинки модних журналів, в тому числі і Vogue. Згадуємо найяскравіші приклади.

Бейонсе для Vogue US, вересень 2018 (фото – Тайлер Мітчелл)
Vogue US, вересень 2018

Влітку 2018 року стало відомо, що головною героїнею вересневого номера американського Vogue буде Бейонсе, причому вона не тільки прикрасить обкладинку, а й отримає максимальну творчу свободу. Першим кроком співачки став вибір фотографа. Зняти себе вона довірила 23-річному Тайлеру Мітчеллу. Він став першим темношкірим фотографом обкладинки Vogue US. У кадрі Бейонсе приміряла кілька образів з яскраво-вираженим етнічним підтекстом, а в матеріалі розповіла про дуже особисті речі – важкі пологи, недосконалість свого тіла і закликала людей не оцінювати оточення виключно за зовнішніми даними.

Реклама
Vogue US, вересень 2018
Vogue US, квітень 2009

Перша обкладинка Бейонсе для американського Vogue з'явилась 2009 року. Тоді її зняв Маріо Тестіно, а сама співачка тільки вийшла заміж за репера Джей-Зі і це був новий етап в її житті. До речі, в той час її стилістом був француз Тьєрі Мюглер, а в тексті до зйомки можна прочитати, як багато їй доводилося працювати над собою в спортивному залі, щоб мати ефектний вигляд в його складноскроєних костюмах.

Бейонсе для Vogue US, квітень 2009
Vogue India, травень 2013

Команда індійського Vogue зняла Бейонсе на обкладинку на початку 2013 року, коли вона була на піку своєї кар'єри, а головне, приміряла нову для себе роль – мами. Працював над зйомкою фотограф Патрік Демаршельє, а сама Бейонсе тоді ділилася враженнями про материнство і нові взаємини з власним тілом.

Vogue India, травень 2013
Vogue US, вересень 2015

У вересневому номері 2015 року Бейонсе огорнулась у підкреслено чуттєвий образ, який для неї створила стиліст Тоні Гудман. Співачка тоді приміряла вбрання авторства Ріккардо Тіші, Марка Джейкобса і Стелли Маккартні, а мільйонам читачок показала, що не потрібно соромитися власної сексуальності і бажань.

Vogue US, вересень 2015
Vogue British, травень 2013

Шанувальники Бейонсе однією з улюблених називають обкладинку співачки для британського Vogue. За їхніми словами, вона тут жива і справжня. Працювали над нею фотограф Артур Ельгорт і стиліст Франческа Бернс, яка підібрала для співачки образ з колекції британського дизайнера Джонатана Сондерса.

Vogue British, травень 2013

Фото: vogue.com, vogue.co.uk, vogue.in

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.