До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі осінні образи інфлюенсерки Жанетт Медсен

На Instagram-акаунт блогерки й стилістки з Копенгагена, креативної директорки й співзасновниці бренду ROTATE, підписані майже 300 тисяч осіб. Стиль Жанетт Медсен — простий і зрозумілий: вибуховий коктейль з образів, натхнених 70-ми й ранньою Кейт Мосс, і практичних і функціональних речей створює індивідуальний стиль данської it-girl, близький модницям усього світу.

Цієї осені в гардеробі Медсен справедливо панує трикотаж, який захопив світові подіуми, — джемпери й светри грубого в’язання, трендові "брадигани" і жилети в стилі препі Жанетт міксує зі штанами з вельвету, джинсовими скіні й улюбленим кльошем. Модницю також можна вважати прихильницею українських брендів — серед її улюблених денімових речей є джинсова сорочка в стилі печворк від KSENIASCHNAIDER.

Реклама

Цього сезону складно встояти проти найгарячіших тенденцій — шкіри й торочок. У власних образах Медсен у пару до чорної трикотажної сукні з довгими рукавами вибирає яскраву сумку з торочками, а ультрапопулярне шкіряне пальто доповнює улюбленої парою черевиків-челсі. Щоб бути в усеозброєнні напередодні майбутніх холодів, модниця радить придивитися до укорочених об’ємних пуховиків і теплих в’язаних поло.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.