До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з довгими рукавами для перших холодів

Літо поступово минає, поступаючись осінньому сезону, але не варто засмучуватися. Один з найкращих способів поліпшити собі настрій — придбати нову сукню. З настанням холодів вектор вибору переміщається в сторону щільніших матеріалів і осінніх фасонів суконь. Пропонуємо вже зараз починати готуватися до прийдешнього сезону й вибирати сукню з довгими рукавами. У списку найактуальніших моделей: варіанти з тонкого в’язання, сукні в карту та шкіряні моделі. Vogue.ua зібрав найкращі сукні з довгими рукавами для перших холодів.

Proenza Schouler
Ультратонкий трикотаж

Якщо зимовий сезон передбачає купівлю суконь з довгими рукавами зі щільної вовни, то восени можна обмежитися в’язаними моделями з тонкої пряжі. Силуетні трикотажні сукні з гладкої вовни або в "рубчик" легко можуть стати найкращими друзями починаючи з кінця вересня й до пізньої осені. У колекції Altuzarra представлені жіночні моделі з довгими рукавами й відкритими плечима, а в Bottega Veneta — чорна максісукня з високим коміром, що згодиться як для повсякденних справ, так і світських заходів. Досить лише додати ефектні прикраси й можна стати зіркою вечірки. Тим часом Jonathan Simkhai пропонують не піддаватися осінній нудьзі й одягати яскраву в’язану сукню з глибоким розрізом біля стегна.

Реклама
Altuzarra
Bottega Veneta
Jonathan Simkhai

<b>трикотаж платья 2020/2021</b>

Карта

Влітку більшість дизайнерів полюбляє створювати колекції, натхнені квітастими візерунками, морськими мотивами й екзотичними країнами, тоді як восени в центрі уваги опиняється картатий принт. Зокрема, прийдешнього сезону Burberry зробили ставку на вигадливі сукні в мадраську карту, Victoria Beckham показали сукні сорочкового крою з акцентом на об’ємні рукави в карту "тартан", а Stella McCartney представили варіанти вільного крою в шотландську карту сучасного дизайну.

Burberry
Victoria Beckham
Stella McCartney

<b>клетка платья 2020/2021</b>

Шкіра

За літо більшість модниць встигла насолодитися бавовняними сукнями, невагомими максісарафанами й шовковими комбінаціями та неабияк скучити за шкіряними сукнями. Є гарна новина: буквально за місяць температурний режим плавно знизиться до позначки +18 °C і з’явиться можливість перейти на сукні зі шкіри, які актуальні й у новому сезоні осінь-зима 2020/2021. Michael Kors Collection пропонують одягати елегантну сукню сорочкового крою зі складками карамельного відтінку, Isabel Marant не зраджують силуети, натхнені стилем 1980-х, а Miu Miu показують стриману шкіряну сукню з відкладним комірцем.


Michael Kors Collection
Isabel Marant
Miu Miu

<b>кожа платья 2020/2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.