До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки з торочками — головний осінній аксесуар

Торочки — один з головних трендів у колекціях дизайнерів осінь-зима 2020/2021. Вони з’явилися на шкіряних куртках, брючних костюмах, трикотажних сукнях, жіночних спідницях, ошатних блузах, черевиках і чоботах у стилі вестерн і всіляких аксесуарах. Особливий інтерес дизайнери проявили до цього ковбойського елемента як до прикраси на сумках. Цієї осені наймодніші сумки декоровані довгою помітною локшиною, елегантними китичками або вишуканими нитками, що робить їх statement-аксесуаром як у повсякденному, так і у вечірньому образі.

сумка с бахромой тренд 2020/2021 фотоBottega Veneta

Сумки з торочками, натхнені богемною естетикою, цього сезону представлені у всіляких варіаціях на будь-який смак і колір — від безформних клатчів до ошатних ридикюлів. У колекції Bottega Veneta представлені аксесуари з надзвичайно довгими торочками: шкіряні сумки з фірмовим плетінням бренду, а також м’які в’язані варіанти із широкою локшиною. Тим часом у Boss і Fendi сумки з торочками отримали суворіше прочитання. Якщо Інго Вілтс показав ділові сумки через плече теракотового й чорного відтінків, доречні для робочого дрес-коду, то Сільвія Фенді зробила ставку на мініклатчі зі щільними торочками, у які на бажання можна вмістити все найпотрібніше.

Реклама
сумка с бахромой тренд 2020/2021 фотоBoss
сумка с бахромой тренд 2020/2021 фотоBottega Veneta
Fendi

Не потрібно думати про торочки тільки як про елемент буденного дрес-коду, адже вони легко можуть стати головною окрасою вечірнього образу. Erdem прикрасили вінтажні ридикюлі чорними спадними торочками з бісеру, а Paco Rabbane освідчилися сріблястим мінімішечкам з кольчуги з металевим декором. Кожен із цих аксесуарів гідний світського виходу й червоної килимової доріжки.

сумка с бахромой тренд 2020/2021 фотоErdem
сумка с бахромой тренд 2020/2021 фотоPaco Rabanne

Streetstyle-зірки також дуже полюбили сумки з торочками. Дівчата на Тижнях моди в Парижі й Мілані показали десятки способів із чим носити цей аксесуар. Модниці комбінували сумки зі стьобаними куртками, розслабленими брючними костюмами, шкіряними жакетами й трикотажними сукнями. Деякі дівчата використовували сумки з торочками як яскраві акценти в монохромному образі або вибирали аксесуар у тон верхньому одягу. Vogue.ua. зібрав наймодніші образи streetstyle-активісток із сумками з торочками.

<b>сумки с бахромой</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.