До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: грудень 2019

Грудневий номер Vogue UA присвячений святковим митям і сюрпризам. У ньому представлені ідеї вбрання для урочистих виходів і приклади найбажаніших подарунків для рідних і близьких, варіанти святкового макіяжу і модна інтерпретація казки про Попелюшку.

На обкладинці: вовняний блейзер, водолазка з вовни та шовку, бавовняна сорочка, вовняна спідниця, все — Prada

Про переваги і підводні течії сімейного бізнесу ми поговорили із засновниками італійського бренда Diego M. Арт-директор дому Dior Марія Грація К’юрі розповіла Vogue UA про те, чому мода стала частиною сучасного мистецтва. А куратор Микита Кадан і мистецтвознавець Євгенія Моляр поділилися тим, як вдалося перетворити провінційний музей на місце паломництва.

Реклама

Безперечною окрасою номера є головні убори Руслана Багінського і зразки сет-дизайну Маші Реви, арт-версії культової сумки Dior від 11 митців з різних країн світу і коштовні речі, які презентують на своїй виставці Van Cleef & Arpels.

Але головний сюрприз грудневого номера — портрет першої леді України. Це перша широкоформатна поява Олени Зеленської у пресі. Ми зробили три обкладинки з головною героїнею номера, щоб висвітлити різні грані її особистості. Перший варіант — це стриманий офіційний портрет. Другий — Олена разом з родиною, у колі найближчих людей. На третій, digital-обкладинці, ми бачимо просто жінку — вродливу й чарівну. Над проектом працювала міжнародна команда на чолі з голландським фотографом Полом Беллаартом — його майже документальний стиль дав змогу показати першу леді максимально правдиво, такою, якою вона є насправді. В інтерв’ю Олена Зеленська розповіла Vogue UA про життя у новому статусі, свою програму та моду як інструмент культурної дипломатії.

На обкладинці: кашеміровий кейп, шкіряні чоботи, все — Celine by Hedi Slimane
Digital-обкладинка Vogue UA, грудень 2019. На обкладинці: вовняний жакет, Prada; бавовняна сорочка, Lemaire

Доповнює грудневий номер додаток Travel, де ми зібрали найкращі готелі, найрозкішніші тури на поїздах і найактуальніші речі для автоподорожей, а також для відпочинку на тропічних і гірськолижних курортах.

Фото: Paul Bellaart

Стиль: Julie Pelipas

Зачіски: Line Bille @A Management

Макіяж: Stine Rasmussen @A Management

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Асистенти фотографа: Thijs Bosma, Florence Schreinemachers

Асистент стиліста: Mari Siviakova

Асистент продюсера: Ediye Derbysheva

Подяка — Broncolor Ukraine (photorental.com.ua), Indposhiv Bespoke House (indposhiv.ua)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.