До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

TG Botanical представили нову колекцію на Тижні моди в Копенгагені

Український бренд сталої моди TG Botanical, відомий своїм поєднанням природи та технологій, представив нову колекцію весна-літо 2025 під час Тижня моди в Копенгагені. Цього сезону дизайнерка Тетяна Чумак, учасниця Vogue Ukraine Leaders Class of 2024, шукає натхнення у мінливих ландшафтах — від повітряних просторів континентів до текстур під нашими ногами.

Реклама

Показ пройшов в інтимній обстановці в культовій локації — Данському музеї мистецтва та дизайну. В основі колекції лежить непохитна прихильність TG Botanical до сталого розвитку та інновацій. Черпаючи натхнення в самій Землі — родючому ґрунті, що живить життя, — бренд переосмислює моду як гармонійний зв'язок між людством і природою. Жата фактура одягу, яка вже стала невідʼємною складовою ДНК бренду, відсилає до багатого ґрунту, символізуючи потенціал нескінченного зростання та трансформації.

Унікальна співпраця з ательє Даші Цапенко призвела до створення п'яти виробів з фірмових тканин TG Botanical, перетворених за допомогою інноваційних технік, натхненних савойською капустою. Грибкова інокуляція, натуральне фарбування та настій капустяного соку вдихають нове життя в одяг, створюючи органічні, унікальні речі, які відображають постійне оновлення Землі. Колекція є свідченням відданості TG Botanical принципам сталого розвитку, розширюючи межі моди та оспівуючи красу нашої планети.

Колекція втілює філософію про те, що Земля є постійним джерелом оновлення. Подібно до того, як з родючого ґрунту з'являються нові фрукти та квіти, так само з'являються свіжі ідеї та перспективи. Одяг TG Botanical стає полотном для особистого самовираження, відображаючи постійно мінливий ландшафт думок і переживань.

Нагадаємо, що перший показ TG Botanical відбувся в рамках офіційної програми Копенгагенського Тижня моди сезону осінь-зима 2023/2024, де дизайнерка Тетяна Чумак стала однією з трьох фіналісток премії Zalando Sustainability Award. Перший незалежний показ бренду відбувся під час Тижня моди в Копенгагені сезону весна-літо 2024.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.