До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ретроспектива: одні з найкращих відеокампейнів FROLOV

Вперше в історії кінофестивалю "Молодість" відбувся показ fashion-фільмів. У кінотеатрі "Жовтень" пройшла ретроспектива відеокампейнів FROLOV. До неї ввійшли знакові роботи бренду: BSD, Open, "Покохала хулігана", Ancora, Frolov <3 TAGO, Auditions і Bridal. Для тих, хто не мав можливості переглянути кампанії на великому екрані, vogue.ua зібрав їх у матеріалі.

BSD

Тизер до колекції, у якій Іван Фролов шукає тонку грань між жіночністю й маскулінністю. Герой відео ніби "підглядає" за тим, що відбувається в будинку. На створення образів дизайнера надихнули фільми видатних режисерів Педро Альмодовара і Ксав'є Долана.

Open

Відео максимально занурює глядача в суть танцю і візуалізує грань між кітчем і вишуканістю, на якій побудована колекція. Важливим акцентом став контраст між відкритістю образів і текстом пісні. Відео відтворює атмосферу закритого закладу, який відвідує інтелігенція і богема.

Покохала хулігана

У цьому відеокампейні модель Надя Шаповал грає на українській бандурі і співає власний кавер на пісню Брітні Спірс I'm not a girl, not yet a woman. У ролику розкривається зворушлива історія першого кохання — ніжного й чистого, що символізують собою і бандура, і пісня Брітні.

Ancora

Відео передає настрій колекції і повністю оголює не тільки тіло, а й душу. За сюжетом три дівчини миються в душі, уявляють себе співачками на великій сцені і дуже серйозно виконують ту ж Ancora Тu.

Реклама
FROLOV <3 TAGO

Відеотрилогія розгортається в типовому офісі зі строгим дрес-кодом для співробітниць, що працюють винятково в офісних вбраннях. Попри зовнішню стриманість, дівчата раз у раз застигають у провокаційних позах, чим грають на полі intelligent provocation.

Auditions

У відео Іван Фролов грає роль режисера і знайомить глядачів з 13 дівчатами. Кожна з героїнь надихнула дизайнера на створення колекції, а в ролику, що імітує кастинг, вони виконують завдання Фролова.

Bridal

Одна з найтаємничіших будівель Києва — Дім з химерами архітектора Городецького став місцем знімання першого весільного кампейну FROLOV. Він підкреслює ідею різноманітності колекції, адже кожен його зал наповнений унікальними емоціями та історіями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.