До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нестримне святкування: капсульна колекція FROLOV x ЦУМ

У розпал весняного сезону ЦУМ Київ представляє нову капсулу з українським брендом FROLOV. Колекція складається зі святкових образів, основою яких став бестселер бренду Івана Фролова корсетна сукня.

FROLOV x ЦУМFROLOV x ЦУМ

Ідея трансформації образів, закладена в ДНК бренду, стала лейтмотивом колаборації. Саме тому до капсули увійшли невагомі і прозорі спідниці з розрізом і сукні з рукавами, що відстібаються.

Реклама
FROLOV x ЦУМFROLOV x ЦУМ

"Колаборація FROLOV x ЦУМ дарує дух свободи, яскраві емоції і святкову атмосферу. Хочу зазначити, що ми в захваті від креативного процесу створення цієї капсули і дуже вдячні команді Івана Фролова, відданій своїй справі, високопрофесійній і небайдужій до найдрібніших деталей. Це наша перша спільна робота, сподіваємося, що вона матиме продовження", коментує баїнг-директорка ЦУМу Ольга Чайка.

FROLOV x ЦУМFROLOV x ЦУМ

Усі моделі представлені в п'яти кольорах: рожевому, ментоловому, жовтому і знакових для бренду — бежевому і чорному. Колекція була створена для яскравих подій, як-то, вечірка чи випускний бал. Різні моделі суконь одного кольору можуть також стати ідеальними образами для подружок нареченої на весіллі.

FROLOV x ЦУМFROLOV x ЦУМ

Обов’язковий аксесуар лука FROLOV x ЦУМ — нова Secret Letter Bag. Мінісумочка виконана з того ж матеріалу, що і сукня. Її дизайн був навіяний стилістикою нульових і має форму конверта, а ручка оздоблена кристалами.

FROLOV x ЦУМFROLOV x ЦУМ

"ЦУМ для мене з дитинства був про справжнє свято: підготовка до школи, до випускного, відпустки і всім важливим подіям. Саме тому завдяки нашій колаборації ми хочемо наблизити довгоочікувані літні свята і вечірки. А образи молоді з культових стрічок "Паскудне дівча", "Міс Конгеніальність", "Метрополітен" стали моїм натхненням. Суміш їхніх характерів втілена в нашій FROLOV-girl", — зазначає дизайнер Іван Фролов.

У кампейні, як і за будь-якої події, дівчата в сукнях FROLOV — у центрі уваги. Під яскравим світлом прожекторів і під музику групи TVORCHI вони влаштовують свою вечірку на даху ЦУМу. Що ще, як не мрії про танці і зняття всіх обмежень, наблизить нас до нестримних святкувань?

Капсула FROLOV x ЦУМ ексклюзивно представлена ​​на 3-му поверсі ЦУМу і на tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.