До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слідами Одрі: Vespa і Dior випустили скутер

Що може бути ліпше, ніж мчати влітку розпеченими вулицями порожнього міста на мопеді, коли волосся розвівається на вітрі, а усмішка не сходить з обличчя. Втілити цю мрію максимально гарно допоможе скутер, який випустили цього літа Vespa і Dior. Натхненням для його творців, серед яких була й креативна директорка Christian Dior Марія Грація К’юрі, стала культова стрічка "Римські канікули" з Одрі Гепберн і Грегорі Пеком.

Італійка К’юрі як ніхто інший знає, що означає Vespa для жителів Рима, Флоренції, Генуї й у принципі будь-якого жителя її рідної країни: "Vespa вже стала символом Італії, адже завдяки компактному розміру на цих скутерах легко пересуватися вузькими вуличками. Особливо популярними вони стали в 1950-х і досі не втрачають актуальності. У мене самої пов’язано чимало особистих спогадів з Vespa — пам’ятаю як дуже давно ми із чоловіком на скутерах їздили з Риму на узбережжя Фреджене".

Реклама
Скутер из коллекции Vespa x DiorСпільна колекція Vespa x Dior

Разом зі скутером бренди представляють сумку для багажу й шолом, декоровані монограмою Dior Oblique, яку придумав дизайнер Марк Боан у середині 1960-х.

Спільна колекція Vespa x Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.