До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса недовершеності: нова міжсезонна колекція LITKOVSKA

Український бренд LITKOVSKA представляє нову міжсезонну колекцію, присвячену красі недовершеності — з усією її пристрастю, легкістю, спонтанністю та свободою. Черпаючи натхнення в хаотичній гармонії Всесвіту, колекція уособлює відданість бренду інтелектуальній моді та неконвенційним підходам до конструювання одягу. Команда LITKOVSKA заглиблюється у філософську ідею, що все у Всесвіті складається з крихітних частин, які існують у постійній гармонійній взаємодії. Все, що нас оточує — і навіть ми самі, — утворює безкінечну кількість комбінацій, що без прямого наміру породжують дива.

Реклама

Litkovska Pre-Fall 2024
Litkovska Pre-Fall 2024

Нова колекція містить знайомі, перевірені часом та благородні тканини — натуральні та міцні, повні гідності та текстури. Поєднання архітектурних форм, деконструйованих елементів і нашарованих деталей підкреслює фірмовий почерк бренду. Для вирішення цих задач Лілія Літковська підібрала теплу й натуральну палітру, сповнену природних відтінків, які гармонують зі стилістикою LITKOVSKA та створюють безліч можливостей для сезонної стилізації.

Відмінною рисою колекції є особлива увага до крою та посадки. За словами Літковської, процес, що стоїть за кожним силуетом, ретельно курується для досягнення бездоганних, чистих структур. Інженерні рішення у виробництві кожного елементу колекції дозволяють перенести контрформу з образотворчого мистецтва в моду. Прості на перший погляд вирізи вимагають витонченої обробки, що дозволяє тканинам утворювати структурні драпірування та чіткі лінії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.