До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The COAT представляють нову колекцію, натхнену творчістю Поля Гогена

Круїзна колекція українського бренду the COAT презентує дебютну лінійку аксесуарів, натхнену творчістю Поля Гогена на островах Полінезії. Митець захоплювався дикою природою Таїті та красою жіночого тіла, тож сонячні кольори й об'ємні фактури рафії створюють загальний портрет нової колекції.

Реклама

"Ми вже давно доповнюємо наші колекції власними аксесуарами: це взуття, сумки, навіть предмети декору. Але ніколи про це голосно не говорили. Для мене як для дизайнерки це важливо, бо такі вироби розкривають колекції та допомагають тонко зібрати образ", — коментує Катя Сільченко, креативна директорка the COAT.

Нова круїзна колекція транслює головні коди бренду і сповнена пригодницького духу: сумки з рафії, що нагадують рифи та морських створінь, плетені баски, прозорі сукні кроше, брелоки зі шкіри та пальмового листя у вигляді квітів та риб, в’язані панами та печворк. Серед взуття можна знайти грайливі сабо з помпонами, м'які клоги та лофери з замші, які ідеально поєднуються з речами з круїзної колекції з льону, бавовни та оксамиту.

Ваза, як метафора жіночого тіла, стала джерелом натхнення колекції. Цей елемент вже був присутній у попередніх колекціях у вигляді принтів та предметів декору. Цього разу форма вази з’являється на сумках, силуетах одягу і, власне, у декоративній вазі. Оголена жіночність, яка протягом тисячоліть залишається однією з головних тем у мистецтві, стала центральною ідеєю кампанії Дениса Манохи, інтерпретованої через призму робіт Поля Гогена.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.