До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про колекцію Світлани Бевзи для Mastercard

У співпраці з Mastercard дизайнерка Світлана Бевза розробила урбанізовану колекцію для сильних, сміливих і амбіційних. Розповідаємо всі подробиці цієї несподіваної колаборації.

BEVZA MASTERCARDBEVZA MASTERCARD EDITION

Задум колекції практичних предметів одягу з принтом у вигляді яскравих помаранчево-червоних кіл прийшов до Світлани Бевзи в стінах Національної парламентської бібліотеки. Дизайнерка вирушила туди вивчати біографію українського легкоатлета Володимира Ященка, рекордсмена світу зі стрибків у висоту й одного з видатних спортсменів 1970-х. Для Світлани високий кучерявий красень з рідкісних спортивних фотохронік став символом цілеспрямованості й волі до перемоги. "Цю колекцію з Masterсard я присвятила молодим амбітним людям, які живуть у великих містах і змагаються з часом і самими собою", — розповідає Світлана. За мотивами колекції дизайнерка підготувала своєрідний маніфест: живи швидко, дій точно, не зашкодь природі.

Реклама
BEVZA MASTERCARDBEVZA MASTERCARD EDITION

До лінійки BEVZA Masterсard edition, адаптованої для життя в урбаністичному середовищі, ввійшла репліка спортивного костюма Ященка зі знімків тих років та іронічні шапки-гребінці з китичками. До них дизайнерка додала трикотажні безрукавки жовто-червоно-чорного триколору, водонепроникні дощовики з переробленого поліестеру й широкі жакардові палантини з принтом як платіжна картка. Номер з неї вправно процитували в дизайні затискача для краватки й моносережки зі срібла 925-ї проби. Спеціально для проєкту Світлана повернула первинну практичну функцію поясній сумці BEVZA, яка раніше фігурувала лише як декоративний аксесуар на подіумах нью-йоркських шоу бренду. В умовах динамічності життя в мегаполісі така модель має звільнити руки власника — для підкорення світу, не інакше.

BEVZA MASTERCARDBEVZA MASTERCARD EDITION

Крім модного дизайну, Світлана Бевза захопилася вирішенням суто практичних завдань: вона додала до колекції термочашки з біорозкладного бамбука й підготувала лімітований аромат для дому. Які ноти бере Світлана в дуеті з Masterсard? Свіжоскошена трава, сосна, малина й деревувата папороть: на вершині світу, мабуть, пахне саме так.

BEVZA MASTERCARD EDITION

Барвиста урбанізована колекція Світлани Бевзи стала частиною оновленого проєкту Mastercard. Ця програма лояльності дає змогу користувачам платіжної системи накопичувати бонуси, які можна обмінювати онлайн на корисні послуги й цінні подарунки. Тепер серед них — спортивні та екотрофеї зі смислом від Bevza.

Більше інформації про проєкт можна знайти на сайті Mastercard.

<b>BEVZA MASTERCARD EDITION</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.