До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд ТОТЕ випустив весняний дроп BLOOMSUIT

Український бренд маскулінних костюмів ТОТЕ випустив новий весняний дроп BLOOMSUIT. Джерелом натхнення для дизайнерки й fashion-інфлюенсерки Аліни Френдій стала квіткова палітра відтінків і найочікуваніший період року — весна. У колекції Аліна прагнула передати атмосферу легкості, пробудження й сили, яка приходить до нас із настанням перших теплих сонячних днів. Головна відмінність нового дропу від попередніх колекцій — чотири цікаві костюми в пастельних тонах, а також нестандартні тренчі-трансформери.

Tote

Весняна капсула BLOOMSUIT на 65% складається з тенселу, екологічного натурального матеріалу з евкаліпта. Крім того, що тканина міцна, приємна на дотик, вона годиться для алергіків і людей із чутливою шкірою. Матеріал піддається повторному переробленню, а в разі потрапляння в ґрунт легко розкладається. Тренчі бренду виготовлені зі 100% бавовни.

Реклама
Tote
Tote
Tote

Кольори колекції по-справжньому весняні, але не яскраві, а ніжні й пастельні: жовтий, рожевий, зелений і практичний сірий. Під час створення капсульної колекції Аліна зважила на останні тренди й створила актуальні костюми на щодень. До дропу ввійшли: фісташковий костюм з подовженим жакетом і широкими штанами, пудровий спідничний ансамбль з незвичним викотом на спині у формі краплі, сірий варіант з укороченим жакетом і штанами з розрізами біля щиколоток, а також приглушено-жовтий костюм, що складається зі штанів-бананів і жакета, який дизайнерка пропонує заправляти всередину.

Tote

Тренчі представлені у двох відтінках: молочному й пісочному. Їх по-справжньому оцінять прихильниці одягу-трансформера. Рукави, які кріпляться на заклепки, можна знімати й перетворювати тренч на подовжену жилетку. Ще одна річ "2 в 1" — комфортний боді-піджак. В основі ДНК бренду ТОТЕ лежать роздуми дизайнерки не тільки про останні тренди, а й стиль, що буде актуальний роками. Всю колекцію дивіться в нашій галереї.

<b>tote</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.