До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде новий мюзикл "Вонка" з Тімоті Шаламе

З 14 грудня в українських кінотеатрах можна буде побачити фільм "‎Вонка" довгоочікуваний мюзикл про пригоди молодого шоколатьє Віллі Вонки у виконанні Тімоті Шаламе. Все, що відомо про стрічку, читайте нижче.

Сюжет

Фільм розкаже історію походження Віллі Вонки — як він перетворився з молодого авантюриста на відомого виробника шоколаду. Події відбуваються задовго до того, що показано у фільмі "Чарлі та шоколадна фабрика", де Віллі Вонку зіграв Джонні Депп.

Реклама

Хто в головних ролях

Вонку грає серцеїд нашого часу і один з найпопулярніших акторів у світі Тімоті Шаламе, разом з ним у кадрі — Олівія Колман, Г’ю Грант і Саллі Гокінс. Г’ю Грант зявиться у ролі крихітного зеленоволосого умпи-лумпи; Олівія Колман зіграє корчмарку; Саллі Гокінс — мати Вонки, а Ровен Аткінсон — священика. Режисер стрічки — Пол Кінг, який подарував світу "Паддінгтона".

Про книжку "Чарлі і шоколадна фабрика"

"Чарлі і шоколадна фабрика" — дитячий фентезійний роман відомого письменника Роальда Даля, опублікований 1964 року. Він розповідає про ексцентричного виробника шоколаду Віллі Вонку та його фантастичну фабрику, де за допомогою чарівних умпа-лумпів народжується найкращий у світі шоколад. Книжка швидко стала популярною, її кілька разів екранізували. Так, 1971 року вийшов фільм "Віллі Вонка та Шоколадна фабрика" режисера Мелом Стюарта з Джином Вілдером у ролі Віллі Вонки, а 2005 року історію екранізував режисер Тім Бертон, а головну роль зіграв Джонні Депп.

"Віллі Вонка та Шоколадна фабрика", 1971

Цікаві подробиці

Хоча подробиці сюжету залишаються в таємниці, перший трейлер, який вийшов у липні, вже натякає, що нас очікує розкішний приквел. "Останні сім років я провів, подорожуючи світом та вдосконалюючи свою майстерність", — каже наш герой у перших секундах. Він пливе у відкритому морі та блукає в пишних лісах, щоб збирати екзотичні фрукти. "Я — чарівник, винахідник та виробник шоколаду". Він прибуває до Лондона та прямує в трактир, яким керує героїня Олівії Колман, а потім починає виробляти шоколад, але продавати його виявляється важко через могутність шоколадного картелю в місті. Далі у трейлері ми буквально занурюємося у сюрреалістичний світ Вонки: герої дегустують шоколадні цукерки, які змушують літати, вулицями міста гуляють фламінго, а за священиком (Ровен Аткінсон) чомусь женеться жираф.

У фільмі буде сім музичних номерів

Роль Вонки Тімоті Шаламе отримав без прослуховування. "Він був єдиною людиною, яка могла це зробити, тому що він Тімоті Шаламе. До речі, його музичні виступи в середній школі є на YouTube і мають сотні тисячі переглядів, — нещодавно сказав режисер Пол Кінг в інтерв'ю Rolling Stone. — Я знав, обираючи Тіммі Шаламе, що він дуже добре співає і танцює. І я знав, що це було в його арсеналі, але я не знав, наскільки він хороший. Коли я з ним розмовляв, він був дуже зацікавлений. Він займався чечіткою в середній школі, отже сказав: "Я дуже хотів би показати людям, що я можу це робити".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.