До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найбажаніших нині модних покупок

Наразі найпопулярнішим предметом одягу у світі є біла майка Loewe. Ця річ посіла перше місце у квартальному індексному звіті Lyst, обійшовши безліч інших модних продуктів.

Loewe
Loewe

Реклама

Біла майка Loewe неймовірно проста за дизайном, утім дуже популярна серед зірок. Топ, який обрали Ріанна, Хантер Шафер, Дуа Ліпа та Кайлі Дженнер, має всі ознаки ідеального базового одягу, доповненого впізнаваним та мінімалістичним логотипом. З ціною в 610 доларів ця річ є ідеальним визначенням тренду "тихої розкоші".

Друга найгарячіша покупка кварталу, за даними Lyst, абсолютно протилежна за естетикою та концепцією. Пара сонячно-жовтих кросівок Onitsuka Tiger Mexico 66 — ще один продукт, схвалений знаменитостями, — посіла другу позицію в списку, що свідчить про те, що лихоманка adidas Samba поступово спадає. Підтвердженням цьому став і ще один продукт, який здобув п’яте місце в рейтингу Lyst: пара New Balance X Aimé Leon Dore 860v2. Ці кросівки стали популярними одразу після випуску навесні 2023 року.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Балетки-бестселери Alaïa, шльопанці The Row City і бейсболка Loro Piana, схожа на ту, яку носив Кендалл Рой у серіалі "Спадщина", посідають сьоме, восьме та десяте місця відповідно, підтверджуючи, що "тиха розкіш" — тренд, який залишається актуальним. Сумка Le Pliage від Longchamp посіла дев’яте місце.

Звісно, пара шортів також була представлена у квартальному рейтингу глобальної торгової платформи. Мішкуваті штани Agolde (шосте місце) стали популярними цього року завдяки їхньому простому силуету завдовжки до коліна. Всі 10 найпопулярніших товарів Lyst дивіться нижче.

1. Майка Loewe

2. Кросівки Onitsuka Tiger Mexico 66

3. Протисонцеві окуляри Versace Maxi Medusa Biggie

4. Сумка Loewe

5. Кросівки New Balance X Aimé Leon Dore 860v2

6. Шорти Agolde

7. Балетки Alaïa

8. В'єтнамки The Row

9. Сумка Longchamp Le Pliage

10. Кепка Loro Piana

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.