До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найромантичніші прикраси від українських дизайнерів

Валентинів день — свято, яке щороку викликає чимало суперечностей. Хтось його відчайдушно заперечує, а хтось щиро чекає. У будь-якому разі — це чудова можливість зайвий раз потішити кохану людину чимось символічним. Ми вибрали найромантичніші прикраси від українських дизайнерів і ювелірних брендів, які стануть приємним сюрпризом до 14 лютого.

Самые романтичные украшения ко Дню всех влюбленных
Lake Studio

Напередодні Дня всіх закоханих український бренд Lake представляє нову колекцію The Senses. В її основі — традиційні для української культури корали, які здавна вважали символом щастя і цінували за цілющі властивості. До нової капсули ввійшли асиметричні коралові підвіски, буси-амулети з позолоченою фурнітурою та сережки із серцем, покриті емаллю. Всі прикраси виготовлені вручну.

Реклама

Ще одним символом колекції став голуб, якого з давніх-давен наші предки вважали священним птахом. У міфологічних і фольклорних традиціях образи голуба й голубки завжди пов’язували з любов’ю, ніжністю, вірністю. Відсилання до голубів як до символів кохання можна помітити й у творах Тараса Шевченка, де ці птахи також уособлюють чистоту й невинність, духовну любов та милосердя.

<b>LAKE_Valentines</b>

SOVA

SOVA — один з найвідоміших в Україні ювелірних брендів — на початку лютого представив колекцію KISS KISS. Вона про те, що там, де є почуття, не потрібні навіть компроміси. У центрі кожної прикраси KISS KISS — серце некласичної форми як символ неідеального, але справжнього й щирого кохання.

Бунтівничий характер KISS KISS увиразнюють вкраплення чорної емалі. Чорний — колір без кольору, що поглинає так само, як і любов. Його асоціюють з упевненістю, спокоєм і сексуальністю, а в поєднанні із золотими серцями в прикрасах KISS KISS він має дещо зухвалий вигляд.

<b>SOVA_Valentines</b>

Guzema Fine Jewelry

Головний символ колекції Valentine's Day Collection, авторства Валерії Гуземи — серце. У новому дропі бренду Guzema Fine Jewelry цей знак відсилає до почуттів, які складно виразити словами.

У колекції представлені лімітовані підвіски-серця, до комплекту з якими йдуть шнурки із червоного й чорного шовку. Серця представлені в жовтому й білому золоті, а також на бажання клієнта Guzema Fine Jewelry можуть виготовити вироби з рожевого золота. Прикрасу на шовковому шнурку можна носити на шиї як підвісок або на руці як браслет. Підвіски й браслети бренд також доповнив ніжними сережками-пусетами у формі сердець.

<b>GUZEMA_Valentines</b>

POCHE

Українська ювелірна марка POCHE, прикраси якої вибирають Христина Агілера та Ешлі Сімпсон, також готова потішити шанувальників найромантичнішими аксесуарами.

Серед найпопулярніших моделей — сережки-серця Heart, "скріпки" Funky Clip, хупи Stardust з муасанітами, моносережки Binder, а також каблучки-карабіни, одну з яких уже встигла приміряти Дуа Ліпа. Прикраси POCHE точно сподобаються дівчатам, в образах яких ніжність поєднується з бунтівничим духом!

<b>POCHE_Valentines</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.