До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Ріанна в головному уборі Ruslan Baginskiy

Український бренд Ruslan Baginskiy знову серед фаворитів світових зірок. Цього разу стильний головний убір від українського дизайнера з'явилася в рекламній кампанії літньої колекції губних помад Fenty Beauty від співачки Ріанни.

Ріанна, успішна бізнесвумен та законодавиця моди, презентувала нову лінійку помад для свого бренду Fenty Beauty. Рекламна кампанія вражає не тільки па палеткою яскравих кольорів та стильними образами, а й співпрацею з українським дизайнером. На деяких кадрах Ріанна позує в елегантній вовняній хустці шоколадного відтінку. Цей аксесуар з нової колекції Ruslan Baginskiy ідеально доповнює образ співачки, підкреслюючи бездоганний стиль.

Фото: @badgalriri @fentyskin
Фото: @badgalriri @fentyskin

За словами бренду Ruslan Baginskiy, ця хустка – це "переосмислена частина українського традиційного одягу". Виготовлена з високоякісної вовни, вона може стати стильним доповненням до будь-якого образу, як для носіння на голові, так і на плечах.

Фото: @badgalriri @fentyskin
Фото: @badgalriri @fentyskin

Український бренд вже давно завоював серця світових знаменитостей. Аксесуари Ruslan Baginskiy обирають Бейонсе, Мадонна, Doja Cat, Джіджі Гадід, Періс Гілтон та багато інших. Капелюшок від Руслана Багінського був навіть у колекції королеви Великобританії Єлизавети II.

Поява Ріанни в хустці Ruslan Baginskiy у рекламній кампанії Fenty Beauty – це не просто стильний хід, а й свідчення високої якості та популярності українського бренду. Це чергове підтвердження того, що українська мода може конкурувати на світовому рівні та диктувати нові тренди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.