До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші образи Бейонсе на першому шоу світового туру Renaissance

10 травня світовий тур Renaissance Бейонсе перший за майже пʼять років стартував у Стокгольмі. На першому концерті з 57 шоу співачка зʼявилася в запаморочливій кількості яскравих образів від відомих модних брендів.

Бейонсе у David Koma
Бейонсе у David Koma

Реклама

Світло та колір були основними мотивами протягом усього першого шоу, з кількома вбраннями з голографічними та світловідштовхувальними обробками, які майстерно адаптували візуальну естетику альбому для стадіонної обстановки. Була сукня, яка змінює колір під дією УФ-променів. Шанувальники одразу здогадалися, що це японський бренд Anrealage, який продемонстрував такі дизайни на своєму показі восени 2023 року. Розроблене Джонатаном Андерсоном боді Loewe, прикрашене дорогоцінними каменями, адаптоване з образу, представленого в осінній колекції бренду 2022 року, декороване парами провокативно розташованих рук із червоними нігтями. Це нагадувало інший зухвалий, обтислий предмет, розроблений The Blondes, який Бейонсе вдягала під час попереднього туру в 2013 році.

Бейонсе в кастомному образі Loewe
Бейонсе в кастомному образі Loewe

Loewe,  осінь-зима 2022/2023
Loewe, осінь-зима 2022/2023

Наступним яскравим образом співачки став кастомний комбінезон від Alexander McQueen, всипаний сяйливими кристалами та намистинами. Це вбрання відсилає до того, що було представлено в колекції бренду осінь-зима 2023/2024.

Бейонсе в кастомному образі Alexander McQueen
Бейонсе в кастомному образі Alexander McQueen

Alexander McQueen, осінь-зима 2023/2024
Alexander McQueen, осінь-зима 2023/2024

Найкращим аксесуаром ночі, безумовно, став капелюх від українського бренду Ruslan Baginskiy. Бейонсе та її танцівники були одягнені в широкополі металізовані капелюхи, розроблені командою Руслана Багінського спеціально для світового туру співачки.

Звісно, Бейонсе любить змінювати свій зовнішній вигляд протягом туру — іноді артистка вдягає вбрання лише для одного виступу в місті. Тож цілком ймовірно, що від сьогодні до завершення туру в Новому Орлеані 27 вересня на нас чекає ще багато яскравих та ефектних модних образів. Стежимо за оновленнями!

Бейонсе в кастомному образі Coperni
Бейонсе в кастомному образі Coperni

Coperni, осінь-зима 2023/2024
Coperni, осінь-зима 2023/2024

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.