До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Працівниці одеського музею тепер носитимуть дизайнерську уніформу

Український бренд BlackSeaTribe представив колаборацію з Одеським музеєм західного та східного мистецтва, присвячену 100-річчю культурної установи.

Реклама

Заснований у 1924 році, цей заклад пережив Другу світову війну і зараз продовжує функціонувати в умовах російського вторгнення в Україну. Для святкування столітнього ювілею музею одеський бренд BlackSeaTribe розробив спеціальну уніформу для наглядальниць залів. "Ми прагнули створити сучасну форму, яка б гармонійно підкреслювала силуети працівниць", — розповідає засновниця бренду Катерина.

Нова уніформа, виготовлена зі зручної джинсової тканини з фірмовим логотипом музею, поєднує класичний стиль світлого верху та темного низу з сучасними елементами. Ця колаборація має на меті нагадати про важливість підтримки українських культурних установ, які попри війну та постійні загрози безпеці продовжують активно функціонувати. Також одеський бренд BlackSeaTribe прагнув втілити любов до рідного міста — зокрема й у вигляді допомоги знаній мистецькій інституції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.