До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна стала обличчям Dior J'adore

За два місяці Dior традиційно презентуватимуть J'adore — знаковий аромат бренду. Цього року в перший день осені бренд представить нову, зняту Стівеном Кляйном кампанію з новим обличчям аромату — Ріанною.

Getty Images
Getty Images

Реклама

По-перше, у Dior захоплюються зухвалістю та красою Ріанни. За словами СЕО бренду Веронік Куртуа, зірка є ідеальним втіленням сліпучої та потужної жіночності Dior. І ця новина означає друге — одвічна зірка культового золотого аромату Шарліз Терон, яка понад 20 років була обличчям J'adore, переходить в інший вимір. Тепер акторка стає амбасадоркою Dior Beauty з догляду за шкірою та макіяжу.

Впізнаваною рисою аромату J'adore є його блискуча золотавість. Представлений минулого року переосмислений Франсісом Куркджаном аромат полонив нотами жасмину, троянди, іланг-ілангу, конвалії та фіалок. Цікаво, яке переосмислення нам представлять у новій кампанії з Ріанною. Чекаємо!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.