До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова хвиля: які прикраси обирає Меган Маркл

Не лише темно-синє пальто Givenchy, яке герцогиня Сассекська одягнула на весілля онучки Єлизавети II, принцеси Євгенії, та Джека Бруксбенка привернуло додаткову увагу громадськості.

Меган Маркл в Givenchy

Пальці правої руки Меган Маркл прикрашали відразу кілька перснів у стилістиці бохо. Прикраси Pippa Small (їх вартість коливається від 1100 до 2900 доларів) з 18-каратного золота з діамантами викликали інтерес через свій некласичний вигляд, адже такого роду етнічні прикраси не властиві представницями британської королівської сім'ї. Найчастіше дівчата, які народилися або потрапили в Віндзорський палац, на законних підставах вибирають дуже класичні персні і ​​сережки. І це стосується не тільки обручок. Прикраси, обрані Меган, належать до ультрамодної категорії stackable rings.

Реклама
Меган Маркл в перснях Pippa Small

Тому Меган Маркл стала не тільки першою темношкірою невісткою Єлизавети II, але і в певному сенсі модною революціонеркою в королівській родині. Звичайно, можна сказати, що їй в цьому сенсі дозволено трохи більше, ніж тій же герцогині Кембриджській, майбутній королеві-консорт, адже черга на престол чоловіка герцогині Сассекської лише шоста, але поки що ніхто крім Меган не наважився одягати сучасні модні ювелірні прикраси на офіційні заходи.

Дизайнер Піппа Смол

До речі, вибір прикрас герцогині носить ще і гуманітарний аспект. Вся справа в тому, що британський ювелірний дизайнер Піппа Смол, яка стоїть за брендом, також є активісткою і благодійницею. 2008 року Піппу призначили послом правозахисної організації Survival, а 2013 року вона отримала нагороду MBE з рук королеви за етичні ювелірні та благодійні роботи. Вона також стала "Найбільш етичним ювеліром року" і отримала премію Walpole Corporate Social Responsibility Award 2016 року. Смол підтримує фонди, які допомагають малозабезпеченим в країнах Центральної Америки, Південної Африки, Близького Сходу. Також дизайнер підтримує емігрантів і бідних ремісників в різних країнах світу. У Болівії Смол підтримала розробку екологічних методів видобутку золота. У Найробі – освітню програму для незаможних майстрів за підтримки FADE.

Меган Маркл в Karen Gee і прикрасах, які раніше належали принцесі Діані

Однак не можна сказати, що герцогиня Сассекська навідріз відмовляється носити сімейні коштовності. Так, наприклад, на другу частину власного весілля Меган Маркл одягнула перстень з великим топазом, який раніше належав принцесі Діані, і який принц Гаррі отримав у спадок. Вперше після оголошення про вагітність герцогиня Сассекська також була у прикрасах матері чоловіка. До білої сукні Karen Gee, човників Stuart Weitzman і тренчу TBC вона одягнула сережки у вигляді метеликів і браслет з колекції принцеси Діани.

Меган Маркл в прикрасах, що належали принцесі Діані

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.