До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: 9 апетитних підвісків, від яких не відвести очей

Пам'ятаєте, як кілька років тому в моді був одяг з принтами фруктів та їстівних рослин, як-от грибами та лимонами? Навесні 2024 року на показах з'явився принт цілунок, наймиліший цього сезону, і декілька тижнів протримався серед тенденцій. І хоча жодна з них не стала вірусною, окреслила загальний тренд — наївність. А найкращим способом влучно додати її до свого гардероба є прикраси. Vogue.ua знайшов ідеальні приклади мінімалістичних підвісків зі срібла та золота, які стануть родзинкою модних образів. Хіба можна залишитися байдужими до маленького підвіска-вареника, кулона-авокадо чи вишуканої позолоченої полуниці? Ось 9 апетитних підвісків, від яких не відвести очей.
Instagram @tuman.lanom
Instagram @tuman.lanom
Прихильниці цікавих прикрас не зможуть пройти повз кулон-вареник, кулон-паляницю та кулон-хліб з маслом від сучасного бренду з Києва tuman.lanom. Подібний креатив завжди привертає увагу та є стильним. Вдягніть мінімалістичний кулон із жакетом — і вишуканий образ готовий.
Для відпустки або літнього сезону є тематичні підвіски з мікромушлею від Kuro, половинкою авокадо від chuttyevo та яскравою полуницею від Past & Perfect. Вдягніть трендове поєднання сезону з сорочки та спідниці й доповніть образ прикрасою та еспадрильями.
Випущене з нагоди Великодня яйце від Bevza є ще однією вишуканою позицією у списку бажань. Цю прикрасу варто поєднувати з мінімалістичними та легкими речами, як-от з прозорим лонгслівом.
Також пам'ятаємо про етнічні символи. Кулони-глечики, які є в асортименті Yuval’ Studios та numéro ôcto designs, виготовлені вручну та мають сакральні сенси. Така прикраса стане гарним доповненням до образу з лляними бермудами та в'язаним світлим топом.
Не можна оминути і європейську класику у вигляді брецеля. Більший за інші, цей виріб привертатиме увагу під час вашої літньої відпустки в Європі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.