До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принт-цілунок — наймиліший тренд цього сезону

Принти справжній must have для весняно-літнього сезону. У гарну погоду ми тяжіємо до дизайнів із легких матеріалів, що прикрашені мотивами, які додають веселий штрих гардеробові. Серед них леопардовий є одним із фаворитів на сьогодні, тоді як смужки стали синонімом універсальності. Однак цього літа, схоже, до низки можливостей додається ще один візерунок принт-цілунок.

Реклама

Одним із брендів, який найбільше наполягає на цьому по-дитячому наївному принті, став Coach. У колекції весна-літо 2024 цілунки різного кольору й інтенсивності зʼявилися на футболках і сумках. Stella McCartney також включили їх у свою пропозицію — з тривимірними деталями, прикріпленими до квіткових суконь.

Coach
Coach

Coach
Coach

У Schiaparelli тепер звично зустріти цю анатомічну деталь як рельєфну частину сумок, прикрас і навіть одягу. У цьому випадку це спадкоємність однієї з найчастіше повторюваних рис засновниці: надихаючись роботами сюрреалістів, Ельза Скіапареллі додала губи до кількох своїх дизайнів. Зі свого боку, Valentino та Khaite пропонують різноманітні блузи та спідниці з принтом-цілунком.

Stella McCartney
Stella McCartney

Schiaparelli
Schiaparelli

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.