До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: панами в техніці кроше

Головний убір, який набув безпрецедентної популярності з легкої подачі дизайнерів кілька сезонів тому, подається по-новому: панами, широкополі або з вузькими полями, тепер виконані в техніці кроше, і призначені не стільки для пляжу, скільки для міста — з кольоровим денімом, трикотажними комплектами і навіть суворим костюмом-двійкою. Vogue.ua зібрав найкращі образи Instagram-інфлюенсерів і з'ясував, з чим модниці радять носити панами кроше в цьому сезоні.

Тренд на DIY-елементи не відпускає світ моди з початку глобальної пандемії. Спочатку увагу модниць привернули плетені гачком топи та кардигани, потім — браслети і каблучки з бісеру, тепер же в гру вступають панами, виконані в техніці кроше. Переосмислене старомодне плетіння зобов'язане своєю новознайденою популярністю моделям та Instagram-інфлюенсерам. Так, для свого пляжного відпочинку Белла Хадід вибрала панаму бруклінського лейбла Memorial Day. Серед прихильниць таких незвичайних головних уборів були помічені також Олівія Руайом, Бланка Міро, модель Лотті Хейс і падчерка віце-президентки США Камали Харріс модель Елла Емхофф, яка нещодавно запустила власний бренд плетеного одягу Ella Emhoff.

Реклама

Шанувальниці панам невпинно доводять, що місце для них не тільки в пляжному гардеробі. Навпаки — не варто відкладати їх на дальню полицю. Найкращими союзниками таких головних уборів будуть об'ємні светри в смужку, укорочені кардигани і навіть приталені класичні жакети, як у Марі Віб Джедіг. Не варто забувати і про настільки ж наївні, як і панама, аксесуари: нитки перлів, скляні каблучки, прикраси з черепашок і бісеру додадуть всьому образу необхідного настрою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.