До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольорові скляні каблучки — гіт цієї весни

Цього року наші скарбнички для коштовностей стають дедалі строкатішими. Яскраві намиста, різнокольорові каблучки й ​​браслети — усе це становить серйозну конкуренцію класичному сріблу й золоту. Серед прихильниць яскравих прикрас — Дуа Ліпа, сестри Гадід, Адво Абоа та інші модниці, які сприяють відродженню тренду на барвисті й нестандартні прикраси. Тепер ще один ювелірний бренд KEANE непомітно привертає нашу увагу в стрічках соціальних мереж. Засновник лейбла Колін Лінч робить свої вироби з видувного скла вручну в студії, розміщеній недалеко від Мангеттенського мосту.

Не так давно Джиджі Гадід уже з’являлася на вулицях Нью-Йорка в ансамблях скляних каблучок бренду. Її сестра Белла віддає перевагу більшим прикрасам переважно пастельних відтінків. Яскраве скло KEANE також уподобала Кайлі Дженнер.

Реклама

Лінч — досвідчений майстер роботи зі склом, який вивчав традиційні методи у Венеції, перш ніж продовжив навчання в Корнінзькому музеї скла в північній частині штату Нью-Йорк, потім у Пітсбурзькому скляному центрі й, нарешті, в Школі дизайну Род-Айленда. "Все, що я роблю, — це кульмінація 20-річної практики", — каже він. Роботи KEANE виготовляються з використанням техніки лемпворкінгу: матеріали надходять у вигляді твердих стрижнів або трубок, які потім перетворюються на сферичні й скручені. Колір додається за допомогою того, що Лінч описує — з погляду непрофесіонала — як "полум’яний пензель".

"Склярська справа дуже складна, з безліччю кроків і змінних. Кожна із цих змінних — вибір матеріалів, колірна палітра, умови виготовлення — майданчик для вибору дизайну, — пояснює він. — Ця робота унікальна тим, що я додаю гру й експерименти в безпосередній процес проєктування".

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.