До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еліна Світоліна представляє нові кросівки Nike

Одна з найкращих тенісисток планети, українка Еліна Світоліна, представляє нову модель кросівок Nike під назвою EXP-X14. За словами її творців – ця пара з одного боку розширює рамки сприйняття традиційного лайфстайл-взуття, а з іншого підтримує історію бренду.

Еліна Світоліна

"Nike – визнані фахівці в світі бігового взуття і це дуже круто, що вже накопичені в індустрії професійного спорту технології тепер використовуються для повсякденних потреб, – розповідає Світоліна. – Сьогодні все більша кількість людей носить кросівки кожного дня і дуже важливо, щоб це було максимально зручне і продумане в усіх аспектах взуття".

Реклама
Еліна Світоліна

EXP-X14 – це інтерпретація бігових кросівок 90-х років, в яких задіяні всі останні технології. Команда розробників розповідає, що процес створення цієї пари був для них справжнім експериментом, тому нова модель отримала назву EXP, а частина X14 – це кодове позначення технології Nuke React, використаної у виготовленні підошви.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.