До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Eastpak створили колекцію сумок з роботою Енді Воргола

Eastpak представили свою четверту колекцію, натхненну життям і творчістю американського художника Енді Воргола.

Нова капсула присвячена одному з найвідоміших творів Воргола – кольоровим "Банкам з супом Кемпбелл" 1965 року. Знаменитий мотив перенесений на рюкзаки, поясні сумки, мішки і валізи на колесах. Всі моделі виконані в різних кольорах і формах.

Реклама
"Банка з супом Кемпбелл", Енді Воргол, 1965

Сам Воргол був фанатом рюкзака Eastpak Padded Pak'r, тому абсолютно логічно, що бренд переніс його банку супу Campbell на цей класичний силует. Сумка з м'якою підкладкою для ноутбука, задньою панеллю і ременями запропонована у трьох колірних варіантах: морквяному, м'ятному і томатному.

<b>кэмпбелл естпак</b>

Модель Springer Waist створена в таких же відтінках. Вона виготовлена зі спеціальної водовідштовхувальної тканини. У дорожної сумки Duffle Can є основне відділення, бокова кишеня на блискавці і міцні ручки. В такому форматі валіза на коліщатках Tranverz доступна у трьох розмірах і трьох колірних варіантах. У тому числі Eastpak випустили обмежену серію улюбленого рюкзака Воргола Padded Pak'r зі сріблястої шкіри із зображенням супу на внутрішній частині.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.