До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 пар ошатного взуття, у якому варто зустріти Новий рік

Коли справа доходить до святкового взуття для вечірок, перед нами відкривається широкий вибір. У показах весна-літо 2022 було багато стильних платформ і зухвалих туфель на шпильках, що доповнювали найпам’ятніші образи. Ludovic de Saint Sernin продемонстрували взуття на шнурівці, зроблене у співпраці з Piferi, а Міучча Прада запропонувала свій варіант елегантних босоніжок. Vogue.ua зібрав найошатніше взуття, у якому варто зустріти Новий рік.

У стилі диско
Dior

Взуття для яскравих вечірок — це не тільки класичні лодочки й туфлі на шпильках. Цього сезону зробіть ставку на пару, подібну до дискокулі.

Реклама
Взуття на платформі
Versace

Ретро-платформи отримали шикарне оновлення у 2021 році. Саме час виходити в них у світ.

Балетки
Chanel

Якщо до взуття на підборах не лежить душа, зверніть увагу на балетки, які завжди залишаються актуальними. Моделі зі всілякими прикрасами стануть найкращим варіантом.

На шнурівці
Ludovic de Saint Sernin

Чому б не вразити друзів взуттям на шнурівці? Високі моделі до коліна можна знайти у весняно-літній колекції Ludovic de Saint Sernin.

Незвичайні підбори
Loewe

На показі Loewe моделі вийшли на подіум в оригінальному взутті, підбори якого були прикрашені баночками з лаком для нігтів, яєчною шкаралупою або трояндами. Незвичайні скульптурні підбори — найкраща інвестиція у святковий образ.

Туфлі на шпильках
Saint Laurent

Туфлі на тонких шпильках — рішення для найсміливіших модниць. Таке взуття точно не залишить вас непоміченою.

Слінгбеки
Prada

Міучча Прада давно опанувала мистецтво виготовлення елегантного взуття з відкритими п’ятами, і сезон весна-літо 2022-го тому підтвердження. Моделі з додатковим декоруванням вже потрапили до списків бажань багатьох модниць.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.