До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 видів чорних черевиків для будь-якого випадку

Чорні черевики — універсальна, позачасова класика, що поєднується практично з будь-якими речами в гардеробі. Незалежно від форми чи стилю — хай то чоботи до колін, ботильйони на шнурівці, челсі — чорні черевики незамінні.

Реклама

Чорні чоботи справді не виходять із моди. Так, є певні силуети, які вряди-годи еволюціонують, але, зрештою, добре підібрана пара має витримати випробування часом. Певні стилі можуть змінювати настрій вбрання: наприклад, масивні черевики збалансують квітчасту сукню чи мініспідницю, а чоботи до коліна на підборах з легкість додадуть вбранню вишуканості.

Ботильйони

Знайти ідеальні ботильйони значно складніше, ніж здається. Потрібно шукати пару, в якій халяви мають правильну висоту, зі зручними каблуками. На щастя, щойно ви знайдете таку, вона підійде до всього, що є у вашому гардеробі: від деніму до суконь максі.

Чоботи до коліна

Незалежно від того, носите ви їх із сукнею, чорними легінсами чи джинсами, чоботи до коліна мають бути в кожному гардеробі. Варіанти на пласкій підошві додадуть вбранню невимушеності, особливо в поєднанні з легінсами та обʼємним блейзером. А моделі на підборах ідеально підходять для того, щоб додати образу вишуканості.

Класичні челсі

Черевики челсі переживають ренесанс. Bottega Veneta, Ganni та Jil Sander —серед брендів, які оновили класичні челсі: додали масивну підошву або металеві деталі чи зробили їх у несподіваному відтінку. Однак чорний варіант завжди найкращий.

Козаки

Ковбойські чоботи, або козаки, вже стали взуттєвою класикою. Якщо ви шукаєте більш витончену варіацію, зверніть увагу на пропозицію Khaite на низьких підборах і без прикрас. А для більш яскравих образів варто взяти моделі Ganni чи Paris Texas.

Масивні черевики на шнурівці

Черевики на шнурівці можуть додати певного шарму навіть найпростішому вбранню. Це довговічний і позачасовий вид взуття, який чудово комбінується з будь-яким вбранням, а особливо з шовковою сукнею та пальтом великого розміру.

Черевики на грубій підошві

Масивні черевики на підошві вже кілька сезонів не втрачають популярності — і ентузіазм щодо них не вщухне в найближчому майбутньому. Модель Monoliths від Prada все ще є фаворитом streetstyle-зірок, як і пара Miu Miu для туристів і байкерів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.