До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чорні черевики й ботильйони цієї осені

Чорні ботильйони та черевики — осіннє взуття, яке підійде до всього гардероба. Воно зручне, практичне та модне, але насамперед універсальне. Відправним пунктом при покупці осіннього взуття вважаються класичні або спортивні моделі, та є ​​і більш цікаві варіації, наприклад, чорні черевики з товстою підошвою, взуття з квадратним носком у стилі 1990-х років або на платформі. Але хай там як, ми добре знаємо, що ботильйони і черевики з темної шкіри гарантовано ідеально поєднуються з джинсами, штанами палаццо і мінісукнями. Vogue.ua зібрав найкращі чорні черевики і ботильйони цієї осені, на які варто звернути увагу.

Низькі чорні ботильйони

Тим, хто шукає нову пару ботильйонів, найкраще підійдуть варіанти з не надто подовженим носком та зручними підборами не вище 5 сантиметрів. Їх можна носити з чим завгодно, але найефектніше модне поєднання — зі звичайними джинсами та актуальним верхнім одягом, зокрема обʼємним бомбером чи курткою з накладними кишенями.

Реклама

Класичні ботильйони на високих підборах

Класичні чорні ботильйони на високих підборах можна віднести до позасезонного взуття, яке має бути у гардеробі. Носити їх можна з денімом або штанами, а також із будь-якими спідницями, від міні до сліп-варіантів і трикотажних моделей. Вибирайте шкіряні або трикотажні версії ботильйонів, але враховуйте зручність — вони не повинні бути затісними між щиколоткою та литками.

Ботильйони з квадратним носком

Найзручніші ботильйони, які ви можете купити зараз, — це моделі з квадратним носком і масивними підборами. Тенденція, яка повторює моду 1990-х років й інтерпретує сучасний мінімалізм, що йде рука в руку з комфортом.

Чорні ботильйони на платформі

Високий каблук і платформа роблять чорні ботильйони найбільш вдалим варіантом для вечора. Пошук пари на платформі вимагає уваги, ​​адже важливий не тільки дизайн, а й зручність, щоб мати можливість ходити на висоті, що може сягати 17 сантиметрів, як у Bottega Veneta або Saint Laurent.

Грубі черевики

Зараз черевики на шнурівці стали фаворитами в повсякденному житті. Омаж в бік стилів панк і гранж, вони є основою для повсякденних образів. Завдяки своїй практичності та комфорту вони з атрибуту молодіжних субкультур перетворилися на річ із базового осіннього гардероба.

Черевики челсі

Найбільш практичним варіантом є челсі, черевики з бічними резинками. Комбінуйте їх із діловими брючними костюмами, жіночними трикотажними сукнями або з утилітарними речами, як-от штани карго та бомбер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.