До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі коричневі чоботи й черевики сезону осінь-зима 2023/2024

Як додати родзинку осінньому образу — спробуйте замість чорного вибирати коричневе взуття. Хоча це може здатися простим і майже очевидним рішенням, іноді можна забути про це. У новому сезоні осінь-зима 2023/2024 коричневі чоботи і черевики посідають головні позиції. Це стильне і водночас практичне взуття, яке можна носити з будь-яким одягом — від коротких спідниць до потертих джинсів і затишного трикотажу. Ми зробили добірку найкращого коричневого взуття цього сезону, яке побачили на вулицях модних столиць.

Чоботи на підборах

Почнемо з однієї з найулюбленіших моделей модниць — коричневих шкіряних чобіт на підборах. Жанна Дамас носить їх у класичному повсякденному образі у стилі француженок, де головним героєм є класичний бежевий тренч, зав’язаний на талії. З іншого боку, ЕйміСонг обирає модне streetstyle-вбрання, яке складається з укороченого світшоту з капюшоном і плетеної спідниці. Як вчить нас Еймі, ці чоботи також можна носити з кремовими трикотажними гольфами.

Реклама

Байкерські черевики

Серед модного взуття також знаходимо байкерські черевики: культова модель 1990-х років, яка знову повернулася в гардероби модниць. Особливістю цих черевиків, крім пряжок і різноманітних ремінців, є широкий крій — це робить їх особливо універсальними, тож ви можете носити байкерські черевики як із образами з голими ногами, з мініспідницею та блейзером, так і з красивими вузькими джинсами та стьобаною курткою.

Коричневі ботильйони

Тепер перейдемо до коричневих ботильйонів, а точніше до тих моделей, що мають широкий і зручний каблук. Завдяки чітким лініям і надзвичайно практичній висоті вони ідеально пасують для щоденних образів — навіть для відвідування офісу. Надихаючись образами модниць, ви можете носити їх як з чорною сукнею та шкіряним плащем, так і зі штанами прямого крою та білою чи кольоровою сорочкою.

Ковбойські черевики

Для жителів Техасу немає різниці, коли носити ковбойські черевики, адже вони їх носять і влітку, і взимку — ймовірно, завдяки особливому силуету, який вигідно окреслює ногу. Streetstyle-інфлюєнсери також вибирають козаки у будь-яку температуру, тож пропонуємо взорувати на них.

Замшеві чоботи

Коричневі замшеві чоботи можна побачити тільки в осінньо-зимовий сезон, тому зараз, безсумнівно, найкращий час для них. Отже, якщо у вас є коричневі замшеві чоботи, то приготуйте їх для виходу найближчим часом.

Черевики челсі

Черевики челсі, особливо з водонепроникної тканини, є справжньою паличкою-рятівницею восени в дощову погоду. Крім того, правильно підібравши модель, ви зможете поєднувати їх з будь-яким образом — від суконь до штанів, від шкіряних курток до тренчів.

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.