До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ring sandals – найелегантніше взуття цього літа

Цього літа найвишуканіші босоніжки мають один несподіваний елемент – металеве кільце, що нагадує каблучку та служить прикрасою для стопи. Ring sandals асоціюються зі стриманою та позачасовою естетикою, яка поєднує традиційні елементи римських босоніжок із миттєвою елегантністю, що приходить із включенням коштовних деталей у дизайн.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Реклама

Результат — базові босоніжки з сучасним відтінком, здатні покращити будь-яке літнє вбрання. Естетичність ring sandals дозволяє поєднувати їх практично з будь-яким одягом, та найпростішим способом ввести їх у свій гардероб є мішкуваті джинси та біла футболка великого розміру. Золоте максі-намисто, яке поєднується з деталями на взутті, стане ключем до того, щоб весь наряд працював.

Якщо ви шукаєте більш елегантний результат, просто виберіть довгу в’язану сукню, і ви матимете ідеальний образ для будь-якої нагоди. Сережки XXL ідеально пасуватимуть до вбрання в стилі 1970-х і, безсумнівно, зроблять вас головною героїнею вечора. І якщо щось і виділяє ring sandals серед інших босоніжок (крім елегантного дизайну), так це їхня універсальність.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.