До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа висловила власну думку про росіян

Відома американська співачка Леді Ґаґа жорстко висловилася на адресу росіян. У перші дні війни Леді Ґаґа показала свою солідарність з українським народом.

Під час виступу в Лас-Вегасі Леді Ґаґа заявила про свою позицію у війні росії проти України. Вона також сказала, що росіянам варто було б заарештувати її під час концерту у рф.

Реклама

"Вони мали мене заарештувати в росії, коли мали такий шанс. Я говорила їм одягнути на мене кайданки. Вони були тупими тоді, так і залишаються тупими зараз", – сказала артистка та засміялася.

Нагадаємо, 2012 року під час концерту в Москві зірка заявила зі сцени, що обстоює рівність і любов, а також підтримала ЛГБТ-спільноту. Леді Ґаґа сказала, що не боїться сісти до в’язниці за вибір свободи. "Мене звати Леді Ґаґа. Я живу на Мангеттені, в Нью-Йорку. І я впевнена, що чоловіки та жінки заслуговують на любов однаково. Заарештуй мене Москва. Мені начхати", – сказала співачка під час концерту в росії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.