До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: лютий 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Photo: James Devaney / Getty Images
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Час проявити ініціативу в професійній сфері. На деяких представників знака очікує вигідна пропозиція — зірки рекомендують діяти швидко, щоб не втратити найкращу можливість. Незайвим наразі буде замислитися про стратегії й інструменти отримання пасивного доходу.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

До середини лютого час може тягтися повільніше, ніж зазвичай, але в подальшому темп життя прискориться. Докласти зусиль для нового виду діяльності? Обрати для себе новий вид спорту? Запустити власний бізнес-проєкт? Що б не захотілося зробити, обставини сприятимуть вашим починанням.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Для представників цього знака лютий може виявитися переломним у багатьох сферах. Ймовірною є поява впливового партнера, готового підтримати задуманий бізнес-проєкт. В особистому житті теж може трапитися знакова зустріч, яка започаткує роман, що запам’ятається.

РАК, 22 червня — 22 липня

Представникам водної стихії лютий запам'ятається яскравими подіями в особистому та сімейному житті. Пропозиція руки і серця, рішення про вступ у шлюб, поява дитини — все це буде можливим наприкінці зими. Крім того, лютий вдалий для придбання нерухомості, початку ремонту і переїзду.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Як би дивно це не прозвучало, але настав час підбивати підсумки. У багатьох представників знака знайдуться сфери, які зазнали змін за останні півроку, — саме тут і варто навести лад. Перегляд стратегії, перевірка актуальності цілей буде корисною практикою в цьому місяці.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Останній зимовий місяць принесе відчуття повного комфорту і стабільності, як внутрішньої, емоційної, так і зовнішньої. Може здатися, що світ навколо завмер і абсолютно нічого не відбувається. Зірки радять скористатися цим гармонійним періодом для відпочинку і піти у відпустку.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Вдалий місяць у всіх сферах — особливо, якщо цілі чітко окреслено і шлях до них розпочато. Справи будуть добре вдаватися: несподівано знайдуться потрібні люди, з'явиться необхідна інформація. Ті представники знака, хто прислухається до власної інтуїції, отримають відповіді на запитання, які давно турбують.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

У лютому вирішаться давно затягнуті справи, пов'язані з документами і взаємодією з державними структурами. Ймовірно, трапиться нагода вирушити за кордон, а можливо, з'являться думки про еміграцію — і наразі сприятливий час для перших кроків в цьому напрямку.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Цей місяць багато прояснить у сфері фінансів. Комусь повернуть давні борги, а тим представникам знака, хто замислився про іпотеку чи розвиток бізнесу, ймовірно, підтвердять кредит на вигідних умовах. Зірки рекомендують прагнути більшого: є всі шанси отримати бажане.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Життя в лютому вируватиме: зустрічі, вечірки, активний нетворкінг. Вірогідні цікаві пропозиції в професійній сфері. Якщо почнете сумніватися в правильному виборі, є сенс запитати слушної поради у старших колег — за віком або службовим становищем.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютий

Прекрасний місяць для саморозвитку і навчання, коли може надходити багато інформації — як корисної та необхідної, так і тієї, що відволікає від процесу. Щоб було легше відокремлювати зерна від плевел, зірки рекомендують обмежити перегляд стрічки і спілкування, яке не приносить задоволення.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

У лютому можуть з'явитися нові професійні обов'язки або цікаві захоплення, що потребують часу і сил. Спортивні навантаження у цей період зміцнять імунітет, підтримають здоров'я в цілому, а також додадуть наполегливості для досягнення поставлених цілей в усіх сферах життя.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.