До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: що чекає на знаки зодіаку повітряної стихії у 2021 році

Грудень — чарівний час, коли не тільки хочеться загадувати бажання, а й хоча б одним оком подивитися за лаштунки й дізнатися, що ж готує наступний рік. Разом з Moët & Chandonми вирішили зазирнути в майбутнє й зустріти 2021-й у всеозброєнні. Для цього ми запросили професійного астролога, який написав гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, і покликали представників усіх знаків, які серед іншого розповіли нам, що для них означає шампанське — найголовніший атрибут новорічного свята. Продовжує наш спецпроєкт стихія Повітря, а її героями стали Алла Бейліна, Інна Грицик і Веніамін Брикалін.

Алла Бейліна, Веніамін Брикалін та Інна Грицик

Представники знаків стихії Повітря відчують себе у 2021 році справжніми улюбленцями долі. Щастя усміхнеться кожному, головне — бути готовим до свого везіння і не змарнувати шансу. Гороскоп рекомендує не обмежувати власних запитів, а розраховувати на максимум. Що амбіційнішими й грандіознішими будуть плани, то масштабнішими виявляться результати. Важливо дотримувати самодисципліни й бути відповідальними у професійних питаннях. Фортуна створить сприятливі умови, але втілювати задумане доведеться самостійно.

Близнюки

Результати зусиль, докладених в останні кілька місяців 2020-го, стануть очевидними вже в січні-лютому. Деяким представникам знака вони, щоправда, можуть видатися незначними. Зірки радять зберігати спокій: зростання й розвиток будуть поетапними, форсувати подій не варто — мине місяць-другий, і масштаби успіху вразять як самих Близнят, так і їхнє оточення. Похвала від керівництва стане у 2021-му звичною справою. Та й загалом рік потішить приємними подіями, цікавими подорожами, сюрпризами від шанувальників і митями суцільної втіхи.

Веня Брикалін

На початку літа у Близнят ніби відкриється друге дихання — і не полишить їх до кінця грудня. Підвищення соціального статусу, визнання у професійному колі, зростання експертності — Всесвіт щедро обдарує представників цього знака. Вдалими будуть інвестиції та інші фінансові операції, особливо якщо в суперечливих питаннях прислухатися до власної інтуїції, а не до думки, нав’язаної ззовні.

"Шампанське не має призначення. Є тільки час, коли потрібно його відкоркувати", — Харукі Муракамі

Уповільнить таку тріумфальну ходу Близнят хіба невміння або небажання відмовитися від нецікавих або неперспективних пропозицій, деструктивних людей в оточенні й взаємин, яких давно варто спекатися. Звільнення від цього баласту додасть багато енергії для досягнення важливих цілей.

Піджак Pal Zileri (tsum.ua), штани Pal Zileri (tsum.ua), футболка Norse Projects (tsum.ua), окуляри, браслет і каблучка Tiffany & Co
Терези

Щасливчики 2021 року достеменно Терези. Вплив гармонійних планет дасть можливість вже на початку весни отримати схвалення в соціумі, а вдалий збіг обставин дасть змогу зміцнити свої позиції, статус і експертність. Все це відіб’ється і на фінансовій сфері — авжеж зі знаком плюс. Зірки рекомендують звертати увагу на найменшу щасливу нагоду — кожна з них може стати ключем до ще більшого добробуту.

Алла Бейліна

Для декого з представників знака головною темою року стане переїзд, еміграція, а більшості випаде шанс вирушити у закордонну подорож. До речі, це гарний стимул уже в січні розпочати вивчення іноземної мови або ж опанувати наступний її рівень. Мова точно стане в пригоді — не лише для того щоб підкорювати світ, але й щоб почуватися вільно на романтичних побаченнях.

"У Нью-Йорку прийдуть навіть на відкриття конверта, якщо там подаватимуть шампанське", — Керрі Бредшоу, "Секс і місто"

Здобуттю найкращих результатів сприятиме стратегічне планування. Зірки рекомендують не зволікати з досягненням власних глобальних цілей, скласти особистий план розвитку не лише на найближчий час, а й на п’ять-десять років уперед — і ретельно його дотримувати.

Сукня й жакет The Coat, сережки й каблучка Guzema
Водолій

Фортуна в новому році на боці Водоліїв: настає вдалий період для всіх представників знака, впродовж якого будуть започатковані цікаві й значущі проєкти. Ситуації розгортатимуться у найдивовижніший спосіб, а випадкові зустрічі та знайомства виявляться зовсім не випадковими — вони розділять життя Водоліїв на "до" і "після".

Інна Грицик

Головна рекомендація гороскопа — тверезо оцінювати власні сили й можливості, щоб досягнення цілей і втілення планів приносили втіху й насолоду, а не перетворювалися на шалену гонитву за успіхом, забираючи енергію й час. Уже навесні декому з Водоліїв схочеться зменшити темп і перезавантажитися, і травень найкращий для цього місяць. Перепочити — означає присвятити час домашнім справам, відвідати далеких родичів, додати затишку своєму помешканню.

"Занадто багато чого завгодно — погано, але занадто багато шампанського — у самий раз", — Марк Твен

У другому півріччі на перший план вийдуть робочі проєкти, а з ними й професійні досягнення. Дехто з представників знака зійде ще на одну кар’єрну сходинку, інші ж можуть кардинально змінити сферу діяльності, нарешті віднайшовши своє покликання.

Сукня-кейп INLY, рукавички To Be, сережки й каблучка Guzema

Реклама

Автор гороскопа: Міла Шакун @mila.shakun

Фото: Sergey Vasiliev

Стиль: Zhenya Primachenko

Асистент стиліста: Dasha Bihun

Макіяж: Svetlana Rymakova

Зачіски: Julia Stets

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.