До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Привіт, осінь: благодійні фотодні від Кловсього Саду за підтримки Kérastase

27 вересня у Кловському Саду урочисто стартували благодійні осінні фотодні за підтримки Kérastase.

Ідея благодійних фотоднів виникла у Ніни Лісаченко, засновниці Кловського Саду, у 2021 році. Влітку 2023-го благодійні фотодні стали проходити у форматі донатів та вже зібрали близько 730 000 гривень на підтримку різноманітних благодійних ініціатив. Кловський Сад — простір, що обʼєднує квітковий шоурум, надає послуги декорування та озеленення. Команда Саду активно працює з локальними квітковими фермерами, а також привозить рідкісні рослини з-за кордону.

Реклама

В осінньому сезоні партнером фотозони став професійний бренд догляду за волоссям Kérastase із гамою для блондинок Blond Absolu, в стилістиці якої була оформлена фотозона. Благодійні кошти збиратимуться для фонду "Місто Добра" на гуманітарну допомогу, лікування та медикаменти для самотніх матерів, які опинились у складних життєвих обставинах. Прочитайте інтерв'ю з його засновницею Мартою Левченко тут.

Амбасадоркою фотоднів стала українська співачка Roxolana — ми говорили з нею в цьому інтерв'ю.

Цієї осені благодійна фотозона діятиме для всіх до 1 жовтня у Кловському Саду. На локації буде присутній б'юті-партнер заходу — салон краси HAIRHOUSE, який дарує сертифікати на зачіску. Охочі зможуть зробити зачіску, а професійні фотографи знімуть пам'ятні світлини лише за донат.

Благодійні фотодні у Кловському Саду діють у форматі грошової пожертви: фото на власний телефон — від 300 грн донат; 10-хвилинна фотосесія з фотографом — від 600 грн благодійного внеску, 10-хвилинна фотосесія з фотографом та зачіскою від стилістів на локації — 1000 грн. Донатити більше — приємно: адже в останній опції (донат 1000 грн) додається зачіска від стилістів HAIRHOUSE та подарунки від партнерів: сертифікат на зачіску номіналом до 750 грн і сюрприз від бренду Kérastase. Час на зачіску радять бронювати заздалегідь — на сторінці Кловсього Саду в інстаграмі.

Фотозона відкрита щоденно з 10:00 до 18:00 і працює з 28 вересня до 1 жовтня за адресою: Київ, Кловський узвіз, 11. А ми залишаємо неймовірні фото для натхнення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.